• info@drosinstallatietechniek.nl

Category Archiveapparaten

patchkast

Uitleg over een serverkast

Binnen een organisatie is het van belang dat alles goed geregeld is. Daarbij is een serverkast van groot belang. Hierbij krijgen uw servers en bijbehorende accessoires de juiste bescherming. Hierbij zijn er verschillende soorten serverkasten verkrijgbaar. De serverkast, of ook wel patchkast genoemd, moet gekocht worden in het juiste formaat, speciaal voor uw organisatie. U kunt geïnformeerd worden over de juiste serverkast door de specialisten die werken bij Patchkast.com. In deze blog leest u meer over de serverkasten van Patchkast.com

Verschillende producten bij Patchkast.com

De producten van Patchkast.com zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit. Een serverkast met goede kwaliteit is een goede investering voor uw onderneming. Uw servers krijgen namelijk stabiliteit, wat zorgt voor veel rust in uw hoofd. Niks is namelijk erger dan de servers die zich begeven, terwijl klanten u op dat moment nodig hebben. Bij Patchkast.com hebben ze een groot assortiment serverkasten, met onder andere 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Hierbij zijn dus ook verschillende accessoires verkrijgbaar, die de serverkasten ondersteunen.

Patchkast.com en de voordelen

Bij het doen van een aankoop van een Serverkast komt veel kijken. Hiervoor zijn er bij Patchkast.com vele specialisten werkend die u hierbij graag willen assisteren. Zij beschikken over de kennis van de juiste formaten en bijbehorende accessoires die u hierbij mogelijk nodig heeft. Besteld u op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling diezelfde dag nog verzonden. U bent dus zeker van een snelle levering, zodat u meteen gebruik kan maken van uw serverkast. Hierdoor kunt u zorgen voor een veilige server binnen uw organisatie.

serverkasten en patchkasten

Een serverkast aanschaffen

Bent u in deze blog overtuigd van het aanschaffen van een serverkast, om uw servers te beschermen, maar wilt u eerst nog meer informatie? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende producten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het verkoopteam u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft voor het doen van de juiste aankoop. Neem dus snel contact op.

patchkast kopen

Een serverkast kopen?

Heeft u een eigen onderneming en beschikt u over verschillende servers en zijn deze tot op heden nog niet beschermd? Dan heeft u snel een serverkast nodig. Deze serverkast beschermen uw servers en zorgen voor een stabiel netwerk. Dit is natuurlijk erg belangrijk binnen organisaties. Hiervoor zijn verschillende serverkasten, of ook wel patchkasten, verkrijgbaar. In deze blog leest u meer over de verschillende mogelijkheden bij Patchkast.nl, dus lees snel verder.

Assortiment Patchkast.nl

Om de juiste Serverkast aan te schaffen, moet u verschillende afwegingen maken. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Elke onderneming is natuurlijk verschillend, maar dit geldt ook voor de serverkast. Het is belangrijk om hiervoor de juiste aan te schaffen. U heeft hierbij de keuze uit de volgende serverkasten, of ook wel patchkasten genoemd: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Hierbij zijn de diepte en hoogte van de serverkast erg belangrijk. Een 19 inch serverkast beschikt over een montage profiel, waarbij de profielen op een afstand staan van 19 inch.

serverkasten

Waarom Patchkast.nl?

Waarom u een serverkast bij Patchkast.nl zou moeten kopen, heeft te maken met verschillende aspecten. Allereerst wordt uw bestelling snel verzonden, want wanneer u een bestelling plaatst op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt het diezelfde dag nog verzonden. U bent dus zeker van een snelle en goede levering, waardoor u zo snel mogelijk gebruik kan maken van een serverkast om uw servers veilig te stellen en een veilig netwerk te creëren. Binnen het assortiment bevinden zich verschillende accessoires die de serverkast ondersteunen. Ook zijn er verschillende deuren verkrijgbaar die zorgen voor minder geluid of minder stof.

Hulp nodig bij het aanschaffen?

Wanneer u meer informatie wil over de verschillende serverkasten, kunt u allereerste de website van Patchkast.nl eens bezoeken. Hier vindt u meer informatie en ziet u de verschillende producten binnen het assortiment. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de specialisten die werken bij Patchkast.nl. Zij helpen u graag met het doen van de juiste aankoop, maar staan ook voor u klaar als u wat meer informatie wilt ontvangen.