• info@drosinstallatietechniek.nl

Category ArchiveWonen

serverkasten

Een patchkast kopen?

Bezit u een eigen bedrijf en is uw netwerk nog niet beschermd? Dan heeft u nu een patchkast nodig. Deze patchkast wordt ook wel serverkast genoemd en beschermd uw netwerk door middel van het beschermen van uw servers en randapparatuur. Als u dit zo leest moet u zich eigenlijk afvragen waarom u dit nog niet in uw bedrijf heeft, want het is eigenlijk een zeer belangrijk onderdeel. Alle verbindingen van het netwerk komen namelijk samen bij deze patchkast. Wilt u meer weten over een patchkast lees dan nu verder.

Het assortiment van UTP-kabel.nl

Niet alle patchkasten zijn hetzelfde. Elke onderneming heeft namelijk verschillende wensen dus daar zijn de patchkasten ook op gebouwd. Ze zijn er dus in verschillende soorten en maten. Bij UTP-kabel.nl beschikken ze over veel UTP-kabels en accessoires. Schaft u nu een patchkast aan, dan kunt u daar jarenlang van profiteren. Daarbij is uw netwerk natuurlijk goed beschermd, wat eigenlijk het belangrijkste is. Bij UTP-kabel.nl kunt u terecht voor de volgende producten: serverkast, 10 inch producten, mini serverkasten, serverkast accessoires en wandkasten. Wil u meer weten over de specificaties dan kunt u naar de website gaan en daar meer lezen.

Voordelen van UTP-kabel.nl

Heeft u haast met het aanschaffen van een patchkast? Dan kunt u goed terecht bij deze partij. Ze hebben namelijk een snelle levering. Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden. U kunt na ontvangst dus zo snel mogelijk de patchkast gaan monteren, waardoor u meteen uw servers kan beschermen. Deze snelle levering wordt mogelijk gemaakt door de grote voorraad die zij hebben liggen. Dit scheelt enorm veel tijd in het leveringsproces. Vragen? Stel ze gerust aan de specialisten.

Het kopen van een patchkast

Bezoek dus nu de website van UTP-kabel.nl voor meer informatie over de patchkast. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de geschikte patchkast voor uw onderneming, dan kunt u gerust contact opnemen met de ervaren werknemers van deze partij. Zij kunnen u van alles vertellen over de producten en u een passend advies geven. Doe dit per telefoon of e-mail, zodat u snel uw patchkast op het bedrijf heeft.

kopen serverkast

Een serverkast kopen?

Heeft u een eigen onderneming, dan heeft u natuurlijk ook een eigen netwerk. Maar is deze wel goed beschermd? Het internet is een belangrijke factor binnen een bedrijf en het is daarom ook van groot belang om de servers en apparatuur goed te beschermen. Wanneer dit netwerk niet goed beschermd is kan er bijvoorbeeld informatie worden gelekt van klanten, wat niet de bedoeling is. Door middel van een serverkast wordt het netwerk beschermd en tegelijkertijd wordt alles netjes opgeborgen. Wilt u meer weten over deze bescherming van uw netwerk, lees dan snel deze blog.

Het assortiment van Serverkast.com

Binnen het assortiment van Serverkast.com vindt u verschillende serverkasten. Niet alle serverkasten zijn hetzelfde. Er zijn verschillende soorten en maten, zodat elke onderneming terecht kan bij Serverkast.com. U kunt hier terecht voor: serverkasten en patchkasten, mini serverkasten, wandkasten, relay racks, 10 inch producten en wall mount brackets. Het is belangrijk om alle netwerk apparaten goed op te bergen in een serverkast zodat de internetverbinding goed wordt beschermd, maar daarnaast ook alle kabels netjes zijn opgeborgen.

binnenkant serverkast

Kopen bij Serverkast.com

Heeft u een serverkast nodig en bent u ervan overtuigd dat Serverkast.com een goede partij is? Zo’n aankoop doet u natuurlijk niet dagelijks, dus het moet wel bij een vertrouwde partij. Het is daarom belangrijk om over de juiste informatie te beschikken voordat u een goede keuze kan maken. Weet u het verschil tussen de serverkasten en de bijpassende functies? Dan kunt u een keuze maken. Zo niet? Neemt u dan contact op met de specialisten. Heeft u er een uitgekozen en bestelt op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden.

Een serverkast aanschaffen bij Serverkast.com

Dus mist u nog de hoognodige informatie? Bezoek dan nu de website zodat u meer informatie kunt inwinnen over deze producten en de accessoires. Heeft u vragen over de service van het bedrijf of de producten? Aarzel niet en neem nu contact op met de specialisten, zodat zij u kunnen helpen met het doen van de juiste aankoop, zodat uw netwerk snel weer helemaal veilig is.

PLA

Basic PLA Brandweer Rood

Op zoek naar een origineel cadeau voor een kind? Maak eens iets zelf met een 3D printer. Dit klinkt als iets lastigs, maar met een beetje hulp hoef je je hier niet druk om te maken. Met de Basic PLA Brandweer Rood kun je bijvoorbeeld speelgoed maken dat zeer uniek is. Het is immers iets wat je zelf hebt bedacht en gemaakt en hierdoor zal een ander kind het nooit hebben. Ook kan je de wensen van de ouders er in verwerken, bijvoorbeeld als zij willen dat het geen geluid maakt of dat het een bepaalde grootte heeft. Werken met een 3D printer staat voor particulieren nog een beetje in de kinderschoenen, maar het lijkt iets te zijn wat over een aantal jaren door iedereen wordt gedaan.

De eigenschappen van PLA

Een van de belangrijkste soorten van inkt voor een 3D printer is PLA. PLA staat voor Poly Lactic Acid en dat is in het Nederlands melkzuur. Het is een stof die biologisch afbreekbaar is, omdat het gemaakt is van maisolie. Dit geeft de PLA filament meteen een streepje voor, want hierdoor kun je objecten maken die laten weer afbreekbaar zijn. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor jou zelf, want je zou eventueel het product kunnen laten omsmelten op een ander moment. Hierdoor ben je niet gebonden aan hetzelfde object voor een aantal jaren.

Hoe sterk is PLA

Basic PLA Brandweer Rood filament staat erom bekend om zeer stevig te zijn. Het is een materiaal dat ervoor zorgt dat geprinte objecten een sterk karakter krijgen. Zo kan je de objecten ook buitenshuis gebruiken. Ook kan bijna elke printer omgaan met PLA. Het enige waar je op moet letten is dat je de juiste soort diameter in de printer stopt. Zo zijn er diameters van 1.75mm en 2.78mm. Je moet er om denken dat je de juiste diameter bij de juiste printer gebruikt.

besparen met een warmtepomp.v2-min

Bespaar honderden euro’s per jaar in het huishouden

In het huishouden geven we natuurlijk erg veel geld uit. Voor je gevoel besteedt je iedere euro goed. Echter zijn er meerdere mogelijkheden om geld te besparen.

Op boodschappen kan veel worden bespaard. Natuurlijk zijn er levensbehoeften als eten en drinken. Echter zijn vele impulsaankopen de reden dat er teveel wordt uitgegeven in de supermarkt. Impulsaankopen worden vaak last-minute gedaan. Dit zijn producten die dichtbij de kassa’s liggen. Omdat deze dichtbij de kassa liggen is er weinig bedenktijd en worden de producten gelijk afgerekend. Een tip tegen impulsaankopen is om van tevoren een lijst te maken wat er nodig is aan boodschappen. Dit werkt alleen wanneer er gehouden wordt aan de boodschappenlijst.

Rij een auto die zuiniger is. Zuiniger houdt in dat er minder benzine wordt verbruikt voor hetzelfde aantal kilometers. Minder benzineverbruik zorgt voor minder tankbeurten en dus meer geld wat overblijft.

Gas is een product met erg hoge kosten. De gasrekening is daarom voor velen ook erg hoog. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn, want er zijn een aantal manieren waarop er geld bespaard kan worden op het gasverbruik. Ten eerste kan het aantal graden van de thermostaat omlaag. Iedere graad scheelt zo’n tachtig euro per jaar. Tegenwoordig zijn er vaak ook mogelijkheden om de thermostaat op bepaalde momenten uit te zetten. Ook dit zorgt voor grote besparingen.

Een andere manier om te besparen op gas is via het gebruik van een warmtepomp. Een warmtepomp vult de gewone cv-ketel aan en is een nieuwe vorm van duurzaam verwarmen. Een warmtepomp kan wel tot 500 euro aan gas per jaar besparen. Deze waterpompen worden steeds vaker in nieuwbouwhuizen vanaf de bouw al geplaatst.

Ook de energierekening kan minder. Laat nooit elektronica aan die niet in gebruik is. Op lange termijn is dit een groot verschil op de rekening.

 

zelf klussen

Must-haves om je doe-het-zelf klussen te optimaliseren

Als klusser weet je waarschijnlijk als geen ander dat bepaalde producten het klussen een stuk efficiënter kunnen maken. Het is daarom belangrijk om bepaalde zaken in huis te halen zodat jij je optimaal bezig kunt houden met het klussen. Wij vertellen je meer over must-haves om je doe-het-zelf klussen te optimaliseren.

Ga voor een werkbank

Een werkbank is een echte must tijdens het klussen. Met een werkbank kun je gemakkelijk je garage of werkplaats inrichten. Er zijn veel combinatiemogelijkheden, dus er zal zeker iets bij zitten dat voldoet aan je wensen. Je kunt kiezen voor diverse maten en diverse kleuren. Kies voor een werkbank met opbergruimte, op deze manier kun je gemakkelijk je spullen ordenen en heb je alles bij de hand als je bezig gaat met klussen.

Bescherm je zelf

Als doe-het-zelf klusser, is het van belang dat jij je eigen veiligheid voorop zet. Dit is van belang om in volle vertrouwen te kunnen klussen. Er zijn diverse producten die je hiervoor in huis kunt halen. Handige producten zijn veiligheidsbrillen, beschermkleding, gehoorbescherming, kniebeschermers en handbescherming. De producten die je nodig hebt om je eigen veiligheid te kunnen garanderen is sterk afhankelijk van de klus waar je mee bezig gaat. Bekijk je persoonlijke bescherming dus per klus.

Schoonmaakartikelen

Als je bezig geweest bent met het klussen, is het fijn als je alles ook netjes af kunt werken en schoon kunt achterlaten. Hier heb je ook schoonmaakartikelen voor nodig. Er zijn diverse artikelen die handig zijn om in huis te hebben. Denk hierbij aan artikelen zoals handschoenen, borstels, matten en raamartikelen.

Gereedschapswagen

Als klusser moet je ook de mogelijkheid hebben om je tijdens het klussen gemakkelijk te verplaatsen. In een gereedschapswagen kun je al je gereedschap kwijt die je nodig hebt tijdens het klussen. De gereedschapswagen kun je door middel van handige zwenkwielen gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste plek. Op deze manier kun je waar en wanneer je maar wilt aan het werk.

Opbergsystemen

Heb je als klusser veel materialen en spullen in huis die je tijdens het klussen gebruikt. Dan is het aan te raden om handige opbergsystemen in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan handige opbergboxen waar je materiaal en spullen in kunt bewaren.

glas bestellen

Gelaagd glas bestellen bij GlasGigant

gelaagd glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd en dat is niet zonder reden. Dit glas is geschikt tegen inbraak en is ook doorval- en letselveilig. Als het glas breek blijven er geen scherpe stukken hangen, het valt uiteen in fijne stukjes. Gelaagd glas bestellen doet u gemakkelijk en snel via de webshop van GlasGigant. Het maakt niet uit welke afmeting u nodig heeft, GlasGigant levert maatwerk glas. Dit betekent dus dat iedere afmeting mogelijk is.

Veiligheidsglas online bestellen, hoe gaat dat?

Om uw glas te bestellen hoeft u de deur niet uit. Vanuit uw stoel is een bestelling binnen een paar klikken al voltooid. Hoe gaat het online bestellen van gelaagd glas? Kies het product dat voldoet aan uw wensen. Dankzij de handige glaskeuzehulp vindt u snel waar u naar op zoek bent. Benodigde artikelen bestelt u vervolgens eenvoudig mee. Kies de gewenste afhaal- of leverdatum en uw glas zal op maat worden gemaakt in een van de glasfabrieken van GlasGigant. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

gelaagd glas bestellen

Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd wel de geschikte afmeting. Zit het formaat waar je naar op zoek bent er toch niet tussen? Vraag gespecialiseerde medewerkers gerust om hulp. Een groot voordeel bij GlasGigant: hoe groter uw bestelling, hoe groter de korting die u de volgende keer ontvangt. Bij iedere order krijgt u “Blinkers”, deze zijn de volgende keer in te wisselen voor extra voordeel.

Gelaagd glas prijs per m2

De totale prijs van uw gelaagd glas hangt af van het aantal vierkante meters die u wenst. De prijs van gelaagd glas wordt per m2 berekend. GlasGigant hanteert groothandelsprijzen en dat is vele euro’s voordeliger, dus u weet zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen. GlasGigant levert glas dor heel Nederland en is specialist op het gebied van glas en toebehoren. Hier kunt u terecht voor zowel kleine aantallen als grote oplages. Meer weten over glas? Breng een bezoek aan de website GlasGigant.

glasgigant logo

uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive

Haldu Groep: hét uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive

Het is af en toe best een uitdaging om ervaren en gemotiveerd personeel te vinden. Bent u op zoek naar medewerkers in de bouw, techniek of automotive? Maak kennis met c: hét uitzendbureau voor deze branches. Dankzij deze bemiddeling vindt u binnen no time een geschikte medewerker voor u klus. Hoe dat in z’n werk gaat? We vertellen u er graag meer over.

Uitzenden van krachten

Onder uitzenden verstaan we het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Haldu doet dit op flexibele basis en tegen een tarief dat van te voren is afgesproken. U kunt voor flexibele uren per week kiezen of vaste uren. Dit is mede afhankelijk van de werkzaamheden.
Voor een opdrachtgever is het belangrijk om een flexibel personeelbestand te hebben. Op deze manier kan er snel worden ingespeeld op veranderingen op de markt. Er kan zo efficiënt worden omgegaan met pieken en dalen in de productie. De uitzendkrachten van Haldu kunnen ook ingezet worden om vast personeel te vervangen tijdens ziekte of vakantie.

Haldu schakelt snel

Het kan voor bepaalde situaties gemakkelijker zijn om een vakman voor een langere periode aan een project te laten werken. Of wellicht is er op korte termijn extra mankracht nodig. In deze situaties komt Haldu goed van past. Laat weten wat uw wensen zijn en er wordt op zoek gegaan naar de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer. Haldu heeft altijd de juiste vakmensen in dienst waarover u een bepaald termijn over kunt beschikken, zonder vast te zitten aan contractuele verplichtingen, maar wél met een maximale flexibiliteit. Dankzij Haldu Groep maakt u van vaste personeelskosten variabele kosten wat direct ten goede komt aan het rendement op uw project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website van Hadu Groep voor meer informatie.

kortsluiting

Wat kan ik doen bij een kortsluiting in huis?

Hoewel je hoopt dat het je bespaard blijft, kun je te maken krijgen met een kortsluiting in huis. Een kortsluiting resulteert vrijwel altijd in een stroomstoring! In het ergste geval kan een kortsluiting zelfs een brand tot gevolg hebben. Je voorkomt dit door een kortsluiting zo snel mogelijk op te lossen. In dit artikel vertellen we je meer over het oplossen van een kortsluiting, zonder dat je hier direct de hulp van een elektricien voor nodig hebt. Wij schreven dit artikel in samenwerking met een ervaren elektricien, voor wie een kortsluiting oplossen in Mechelen een relatief simpele klus is. Elektriciens beschikken over verschillende hulpmiddelen die dit heel eenvoudig maken.

Gesprongen stop in de meterkast vervangen

Bij een kortsluiting in huis is het allereerst belangrijk om er zeker van te zijn, dat het om een kortsluiting gaat. Vervang de gesprongen stop in de meterkast, om dit te achterhalen. Als de gesprongen stop al snel weer uit de meterkast springt, zal dit veroorzaakt worden door een kortsluiting. Nu kun je alle elektrische apparatuur uit het stopcontact halen en de gesprongen stop opnieuw vervangen. Schakel de apparatuur vervolgens stuk voor stuk opnieuw in. Op het moment dat de stop uit de meterkast springt, heb je de bron van de kortsluiting gevonden. Je kunt dit apparaat vervangen om nieuwe stroomstoringen te voorkomen.

Tip: vervang oude elektrische apparaten regelmatig, om stroomstoringen tegen te gaan.

Andere oorzaken van kortsluitingen

Een kortsluiting hoeft niet altijd veroorzaakt te worden door een kapot elektrisch apparaat in huis. De kortsluiting kan immers ook het gevolg zijn van een versmelting van twee elektriciteitskabels tussen je muren of onder de vloer. In dit geval is het veel lastiger om de bron van de kortsluiting te achterhalen. Je kunt nu het beste voor het inschakelen van een elektricien kiezen, om de bron van de kortsluiting voor je te laten achterhalen. De elektricien kan de kortsluiting daarbij direct voor je herstellen om een stroomstoring te verhelpen.

domotica

Wat is domotica en hoe kan het je leven makkelijker maken?

Domotica is een trend uit de afgelopen jaren. Onder domotica verstaan we de elektrische apparatuur, die op het internet kan worden aangesloten. Eenmaal aangesloten, is het met smartphones en tablets mogelijk om de apparatuur te bedienen. Een van de beste voorbeelden van domotica is de verlichting in huis. Ook de thermostaat is een goed voorbeeld van een apparaat, die tegenwoordig via een mobiele telefoon bediend kan worden. Terwijl je onderweg naar huis bent, kun je de thermostaat alvast inschakelen! Zo kom je altijd in een warm huis thuis en hoeft de verwarming niet onnodig lang aan te blijven staan.

Domotica in huis installeren met hulp van elektriciens

Het installeren van domotica in huis begint bij het leggen van de elektrakabels binnen je woning. Dit is een relatief lastige klus, doordat je met verschillende aspecten rekening dient te houden. Denk bijvoorbeeld aan de afstand tussen de elektrakabels. Wanneer deze afstand te klein is, kunnen de kabels met elkaar versmelten. Dit resulteert in een kortsluiting en stroomstoring in huis. Iets wat je logischerwijs wilt voorkomen! Domotica aansluiten in Antwerpen, Mechelen of Brugge kun je het beste aan een specialist overlaten.

Tip: bekijk instructievideo’s op internet als je de domotica zelf wilt aansluiten. Door deze instructies stapsgewijs op te volgen, is de kans op complicaties relatief klein.

Groeiende populariteit van domotica

Zoals reeds beschreven behoort domotica tot de trends van de afgelopen jaren. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze trend zich de komende periode verder door zal zetten. Zo wordt het steeds makkelijker om elektrische apparatuur in huis te bedienen. In de komende jaren zullen er steeds meer elektrische apparaten bedienbaar worden met smartphones en tablets. Het gebruik van afstandsbedieningen zal hierdoor steeds minder noodzakelijk worden. Op online technologieblogs lees je meer over de verschillende vormen van domotica.

Is het mogelijk om zelf elektra te installer.v2

Is het mogelijk om zelf elektra te installeren?

Bij een nieuw-, aan- of verbouw van je woning kun je bijna niet aan het installeren van elektra ontkomen. Dit blijkt vaak echter lastiger te zijn dan men op voorhand denkt! In het bijzonder het aanleggen van de elektrakabels gaat in veel gevallen fout. Wanneer de kabels te dicht in de buurt van elkaar worden gelegd, kunnen ze in het ergste geval met elkaar versmelten. Dit is het gevolg van de warmte die niet kan ontsnappen. Het versmelten van elektrakabels resulteert in een kortsluiting en daarmee in een stroomstoring. Een kortsluiting kan een brand tot gevolg hebben. Iets wat je voorkomt door voor het installeren van de elektra een elektricien in te schakelen.

Wij spraken een specialist in elektra installatie in Gent, die ons meer kon vertellen over het zelf installeren van elektra in huis.

Bereid je goed voor op het installeren van elektra

Het installeren van elektra vergt een gedegen voorbereiding. Kijk bijvoorbeeld voldoende instructievideo’s en stappenplannen op internet, voordat je met de installatie van elektra begint. In deze instructievideo’s wordt stapsgewijs toegelicht hoe de verschillende klussen kunnen worden uitgevoerd. Het is belangrijk om deze stappen heel nauwkeurig op te volgen, om de kans op complicaties te minimaliseren. Zorg er daarbij voor, dat je over het juiste gereedschap beschikt. Een spanningszoeker mag hierbij zeker niet ontbreken! Een spanningszoeker helpt je te achterhalen of er stroom op onderdelen staat.

Bepaal welke klussen je wilt uitbesteden

Zoals reeds beschreven zijn sommige elektraklussen behoorlijk lastig zelf uit te voeren. Bepaal om deze reden vooraf voor jezelf, welke klussen je wilt uitbesteden aan een ervaren elektricien. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf lampen aan te sluiten, maar het leggen van de elektrakabels aan een specialist over te laten. De kans op een kortsluiting of stroomstoring in huis wordt op deze manier een stuk kleiner.