• info@drosinstallatietechniek.nl

Category ArchiveKlussen

Mezzanine vloer

Mezzanine vloer

Bent u in het bezit van een eigen magazijn, wellicht passend bij een eigen bedrijf? Heeft u eigenlijk een tekort aan opslagruimte voor uw producten? Dan zijn er aantal opties wat u kunt doen. U kunt op zoek naar een nieuwe ruimte, maar dit is wel veel werk, omdat u dan al uw producten moet verhuizen. Een andere optie is het aanbrengen van een mezzanine vloer. Maar wat is dit nou precies? Dit is een zelfdragende constructie die dient als tussenvloer om extra opslagruimte te bieden in uw magazijn. Andere woorden voor een mezzanine vloer zijn ook wel etalagevloer of verdiepingsvloer.

Alle opties

U kunt terecht bij Nolte Mezzanine voor een mezzanine vloer. U kunt hier kiezen uit verschillende mezzanine vloeren met verschillende afmetingen, kleuren en van diverse materialen. Het hangt er maar net vanaf wat u mooi en handig vindt. U kunt deze mezzanine vloeren op maat laten maken, zodat het voor elke ruimte passend gemaakt kan worden. U kunt door deze extra tussenvloeren heel wat extra ruimte gebruiken voor opslag van uw producten.

opties Mezzanine vloer

Waarom kiezen voor Nolte

Het kiezen voor Nolte is een goed idee, want zij leveren maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Zij gebruiken alleen de beste materialen voor de vloeren, zodat de vloer van goede kwaliteit is. Bij Nolte bieden ze alles aan, van het ontwerpen tot aan het monteren van de mezzanine vloeren. Dit geldt niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dit is dus extra handig wanneer u een internationaal bedrijf heeft en verschillende opslagplekken. Zo kunt u alles in één kleer gemakkelijk bestellen.

Raadpleeg de specialisten

Als u meer wil weten over alle opties van de mezzanine vloer kunt u contact opnemen met de specialisten van Nolte Mezzanine. Zij kunnen u hier meer over vertellen. Daarbij houden ze altijd rekening met uw wensen en specificaties. Wilt u alvast en prijsindicatie ontvangen? Dan kunt u gewoon vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u dit alvast mee kunt nemen in uw begroting.

zelf klussen

Must-haves om je doe-het-zelf klussen te optimaliseren

Als klusser weet je waarschijnlijk als geen ander dat bepaalde producten het klussen een stuk efficiënter kunnen maken. Het is daarom belangrijk om bepaalde zaken in huis te halen zodat jij je optimaal bezig kunt houden met het klussen. Wij vertellen je meer over must-haves om je doe-het-zelf klussen te optimaliseren.

Ga voor een werkbank

Een werkbank is een echte must tijdens het klussen. Met een werkbank kun je gemakkelijk je garage of werkplaats inrichten. Er zijn veel combinatiemogelijkheden, dus er zal zeker iets bij zitten dat voldoet aan je wensen. Je kunt kiezen voor diverse maten en diverse kleuren. Kies voor een werkbank met opbergruimte, op deze manier kun je gemakkelijk je spullen ordenen en heb je alles bij de hand als je bezig gaat met klussen.

Bescherm je zelf

Als doe-het-zelf klusser, is het van belang dat jij je eigen veiligheid voorop zet. Dit is van belang om in volle vertrouwen te kunnen klussen. Er zijn diverse producten die je hiervoor in huis kunt halen. Handige producten zijn veiligheidsbrillen, beschermkleding, gehoorbescherming, kniebeschermers en handbescherming. De producten die je nodig hebt om je eigen veiligheid te kunnen garanderen is sterk afhankelijk van de klus waar je mee bezig gaat. Bekijk je persoonlijke bescherming dus per klus.

Schoonmaakartikelen

Als je bezig geweest bent met het klussen, is het fijn als je alles ook netjes af kunt werken en schoon kunt achterlaten. Hier heb je ook schoonmaakartikelen voor nodig. Er zijn diverse artikelen die handig zijn om in huis te hebben. Denk hierbij aan artikelen zoals handschoenen, borstels, matten en raamartikelen.

Gereedschapswagen

Als klusser moet je ook de mogelijkheid hebben om je tijdens het klussen gemakkelijk te verplaatsen. In een gereedschapswagen kun je al je gereedschap kwijt die je nodig hebt tijdens het klussen. De gereedschapswagen kun je door middel van handige zwenkwielen gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste plek. Op deze manier kun je waar en wanneer je maar wilt aan het werk.

Opbergsystemen

Heb je als klusser veel materialen en spullen in huis die je tijdens het klussen gebruikt. Dan is het aan te raden om handige opbergsystemen in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan handige opbergboxen waar je materiaal en spullen in kunt bewaren.