• info@drosinstallatietechniek.nl

Category ArchiveKlussen

trap

Houten trappen

Houten trappen zijn er in veel varianten. Uiteraard klein en groot maar vooral het type trap maakt het grote verschil. Hieronder leggen we je uit welke trap jij het beste kunt nemen.

Trappen voor huishoudelijk gebruik

Ben je op zoek naar een ladder die je in en om het huis kunt gebruiken? Dan is de huishoudtrap de beste trap. Deze trap is makkelijk te verplaatsen en je bergt hem handig op. Gebruik je de trap vooral binnen. Dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de lengte van je trap. Je wilt natuurlijk overal makkelijk bij kunnen. Ga je de ramen zemen dan is het wel zo handig dat je ook de bovenkant van het kozijn kunt meenemen. Je trap moet er wel voor zorgen dat je trap niet te lang is. Als je trap net te lang is dan verplaats je hem minder makkelijk in huis. De kans dat je iets kapot stoot doordat je de trap net verkeerd neerzet is groter wanneer je trap niet de juiste maat heeft. Gebruik je de trap vooral buiten dan is het juist handiger om een grotere trap te nemen. Dat zorgt ervoor dat je net wat eenvoudiger bij je klusje kunt. 

Robuuste werktrappen

Ga je echt klussen met de trap. Dan is een werktrap juist geschikt voor jou. Werktrappen zijn gemaakt om er dagelijks mee te werken. Ga je schilderen of ga je aan de slag met elektriciteit. Dan zijn deze trappen zeer geschikt voor jou. Hierbij maakt het ook verschil of je er vooral binnen of buiten mee werkt. Bij binnen gebruik zoek je een trap die net hoog genoeg is. Maar vooral ook klein genoeg om hem makkelijk te kunnen verplaatsen. Buiten zoek je juiste een ladder die net wat hoger is zodat je overal bij kunt. Daarnaast maak je nog een keuze tussen het soort werktrap. Er zijn trappen die je van een zijde kunt oplopen. Er zijn ook dubbele trappen. Die beklim je van beide kanten. Daarnaast heb je nog de keuze uit een werktrap met doorlopende steilen. Dit is de plateautrap. 

Koop je trappen bij Van Eldik Ladders.

Je ziet dat er best wat keuzes te maken zijn als het gaat om je nieuwe trap. Bij Van Eldik Ladders snappen we dat je wellicht twijfelt over welke trap het beste past bij jouw situatie. Daarom helpen we je graag. Op onze website staat veel informatie over onze trappen. Maar je mag ons altijd bellen. We helpen je graag verder!

Wat is een schroefcompressor?

Wat is een schroefcompressor?

Een schroefcompressor is een soort luchtcompressor die gebruik maakt van een roterend mechanisme met elektrische aandrijving. Roterende schroefcompressoren worden kortweg ook wel schroefcompressoren genoemd. Dit type compressor wordt gebruikt in situaties waarin grotere hoeveelheden persgas nodig zijn, bijvoorbeeld wanneer grote koel cycli moeten worden uitgevoerd, zoals in koelmachines. Hij wordt ook gebruikt voor persluchtsystemen om door lucht aangedreven instrumenten aan te drijven, zoals boorhamers en slagmoersleutels. Deze worden vaak in industriële situaties gebruikt. Wil je meer weten over compressoren? Lees dan verder!

Wat is een compressor in het algemeen?

Een compressor is een apparaat dat in het algemeen het volume van een stof verkleint en tegelijkertijd de druk op de stof verhoogt. Compressoren hebben een zeer breed toepassingsgebied. Een van de voorbeelden van het gebruik is het comprimeren van gassen in chemische en aardolieraffinaderijen. Het verhogen van de druk in een gasopslag reservoir wordt hier meestal mee bedoeld. Tegenwoordig kan de consument bij zijn aankoop kiezen uit een grote verscheidenheid aan compressoren. De capaciteit van sommige compressoren kan die van andere van hetzelfde type overtreffen. In de meeste gevallen is voor zwaardere klussen een grote compressor nodig. De kleinere daarentegen wordt gebruikt voor klussen waarbij minder zwaar getild hoeft te worden. Ze worden elk gebruikt voor verschillende doeleinden binnen een bedrijf. Als je meer wilt weten, kun je dat gewoon vragen aan de medewerkers van Kleinjan Compressoren of andere fabrikanten van compressoren. Je kunt ook meer lezen over compressoren op vele bronnen op het internet. Daarna kun je de meest effectieve compressor kiezen die past bij de doelstellingen die je je hebt gesteld.

Hoe werken schroefcompressoren?

Een schroefcompressor heeft twee schroeven, die in sommige contexten ook wel rotors worden genoemd. Omdat deze schroeven (een “mannelijk” en een “vrouwelijk”) in tegengestelde richtingen bewegen, wordt de lucht die de kamer binnenkomt samengeperst terwijl deze ertussen passeert. Dit garandeert een gelijkmatige en consistente pers luchtstroom die direct klaar is voor gebruik. Hierdoor zijn schroefcompressoren geschikt om te worden gebruikt voor taken die een constante toevoer van perslucht nodig hebben, zoals het spuiten van verf en andere.

Waar worden schroefcompressoren het meest gebruikt?

Schroefcompressoren zijn dus erg handig als je voor een lange tijd gereedschap wilt aandrijven. Het is eenvoudig om met een compressor banden op te pompen, nietjes te schieten, verf te spuiten, muren slopen, moeren los- en vastdraaien en meer. Maar waar gebruik je schroefcompressoren dan allemaal voor? Schroefcompressoren zijn een goede keuze voor toepassingen die een constante luchtstroom vereisen en/of een aanzienlijke hoeveelheid lucht vereisen. Schroefcompressoren zijn gemaakt om continue belastingen aan te kunnen. In feite bereiken schroefcompressoren hun hoogste efficiëntie niveaus wanneer ze onder maximale belasting werken. Dat is de reden waarom dergelijke compressoren worden gebruikt voor een verscheidenheid aan procedures in verschillende industrieën, waaronder onder andere de voedingsmiddelenindustrie, de auto-industrie en medische instellingen. Na het lezen van dit artikel weet je al meer over de schroef compressor, de compressor in het algemeen en het gebruik hiervan. Wellicht kun je deze informatie gebruiken voor je eigen toepassingen.

Betonnen muurafdekkers: de 5 grootste voordelen

Elke muur kan sierlijk worden beschermd door middel van betonnen muurafdekkers, zonder dat je hiervoor een grote uitgave hoeft te doen. Betonnen muurafdekkers brengen namelijk een hoop voordelen met zich mee. Lees de tekst hieronder goed door om te weten wat de 5 grootste voordelen zijn van betonnen muurafdekkers.

Voordeel 1: De esthetische functie

Betonnen muurafdekkers zijn vooral ideaal als je de muur wilt voorzien van een nette en strakke uitstraling. Een muurafdekker zorgt namelijk voor een mooie afwerking en is in verschillende kleuren en soorten te koop waardoor je een eigen stijl kunt creëren. Vergeet overigens niet dat de waarde van je huis omhoog gaat met betonnen muurafdekkers.

Voordeel 2: De dubbele bescherming

Je muren zijn door het plaatsen van betonnen muurafdekkers dubbel beschermd. De muurafdekkers zijn namelijk goed bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Hierdoor zal de muur vele malen langer meegaan. 

Voordeel 3: Ze zijn onderhoudsarm

Betonnen muurafdekkers zijn onderhoudsarm en goed tegen vocht bestand. Om deze reden zal de constructie onder de muurafdekkers niet gaan verrotten, vervormen of verweren.

Voordeel 4: Ze kunnen tegen een stootje

Betonnen muurafdekkers zijn ijzersterk en stootvast. Dit houdt in dat betonnen muurafdekkers ideaal zijn voor het netjes en veilig houden van grote muurconstructies die veel te verduren hebben. Beton is keihard materiaal die niet gemakkelijk zal slijten, beschadigen of scheuren.

Voordeel 5: Ze zijn duurzaam

Naast keihard zijn betonnen muurafdekkers ook duurzaam. Beton is 100% recyclebaar materiaal die natuurlijk en overigens ook milieuvriendelijk en betaalbaar is.

Meer weten? Bezoek de website https://www.betonnenmuurafdekkers.nl/ voor een volledig overzicht van de uitgebreide mogelijkheden.

Hoe je een slotenmaker voor noodgevallen kiest

Voor sommige mensen is het bellen van een slotenmaker een laatste redmiddel. Er zijn verschillende situaties die zonder professionele hulp kunnen worden opgelost, waaronder vergrendelde autodeuren en ontbrekende sleutels. De eenvoudigste oplossing ligt echter altijd bij een professionele hulp, vooral als het gaat om complexe sleutelsloten en geavanceerde apparatuur. Als je je in één van de volgende situaties bevindt, is het veel eenvoudiger om een slotenmaker te bellen dan om het probleem zelf op te lossen.

#1: Je bent buitengesloten van je huis

Dit is een vervelende situatie, die iedereen kan overkomen. Of het nu een automatisch sluitende deur is of een verloren sleutel, de pijn van buitengesloten worden van je eigen huis is zeker doordringend en vervelend. Wat het zo vervelend maakt, is dat mensen vaak buiten staan zonder toegang tot hun huistelefoon of adresboek. Dit betekent dat contact opnemen met een slotenmaker moeilijk is. Om deze reden is het slim om het telefoonnummer of een fysiek adres van een slotenmaker in je mobiele telefoon of een agenda te bewaren. Natuurlijk lijkt het misschien een onnodige veiligheidsmaatregel, maar in het geval dat je buitengesloten wordt van je huis, zul je het op prijs stellen om die gegevens meteen bij de hand te hebben.

#2: Je bent buitengesloten van je auto

Iedereen heeft wel eens in deze situatie gezeten en het is nooit een bijzonder fijne plek om in vast te zitten. Op de een of andere manier lijken we altijd de sleutels in de auto te laten zitten als we bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst of een belangrijke afspraak hebben. Als het gebeurt, is de onmiddellijke reactie om ze er zelf proberen uit te vissen. Hoewel er een klein slagingspercentage voor zelfgemaakte sleutelhaken is, is het over het algemeen de moeite waard om jezelf die schaamte te besparen. Bel je lokale slotenmaker en laat ze je helpen om de deur van de auto weer open te krijgen.

Zoals met veel huissloten, kunnen de meeste slotenmakers ook een autoslot openen met een standaard set met meerdere sleutels. Als je tijd wilt besparen wanneer je buitengesloten van je auto bent, raak dan niet in paniek of probeer niet zelf dingen op te lossen, maar bel gewoon de slotenmaker.

https://slotenmaker.mobi/nijmegen  – Een betrouwbare slotenmaker in Nijmegen

Wat is belangrijk tijdens het vervangen van een leiding?

Verouderde of beschadigde leidingen kunnen een risico vormen voor je huis. Denk bijvoorbeeld aan forse lekkages of een potentieel explosiegevaar door kapotte gasleidingen. Heb je te maken met loden waterleidingen in je huis? Dan is de leiding vervangen cruciaal vanwege de gezondheidsrisico’s. In dit artikel laten we zien wat belangrijk is tijdens het vervangen van een leiding.

Een leiding vervangen begint met goed materiaal

De kwaliteit van de leiding is het allerbelangrijkst. Laat je adviseren door een professional en bezuinig niet te veel op de aanschaf. Een leiding vervangen doe je immers voor de langere termijn. Vaak heb je de keuze tussen koperen of gegalvaniseerde stalen buizen. Wil je de twee verbinden, dan heb je een diëlektrische verbinding nodig om corrosie van de fitting te voorkomen.

Zorg voor korte aftakkingen

Een leidingsysteem komt met een hoofdlijn en een aantal aftakkingen. De aftakkingen hebben vaak een kleinere buismaat dan de hoofdlijnen. Dit zal direct invloed hebben op je waterdruk, want er kan minder water tegelijkertijd doorheen. Het is daarom te adviseren om de aftakkingen zo kort mogelijk te houden zodat de waterstroom niet te veel beperkt wordt.

Gebruik een roterende buissnijder

Tijdens het vervangen van leidingen moet je de nieuwe pijpen op maat maken. Voor koperen pijpen kun je het beste een roterende buissnijder gebruiken, waardoor het makkelijker wordt om de buis in de fitting te laten glijden. Karteltjes in de randen worden zo voorkomen.

Oefen met het solderen van leidingen

Solderen is de belangrijkste stap tijdens het vervangen van leidingen. Zorg allereerst voor een schone fitting en een droge pijp. Gebruik een propaantoorts om het metaal te smelten en de verbinding tot stand te brengen. Heb je weinig soldeerervaring? Probeer dan eerst te oefenen of schakel direct een loodgieter in. Het kost namelijk veel geld om slecht gesoldeerde leidingen te repareren.

Tips om een wasbak te vervangen

Is jouw wasbak kapot, oud of is het niet meer je smaak? Dan wil je waarschijnlijk de wasbak vervangen met een nieuw exemplaar. Het vervangen van een wasbak is een karwei dat goed zelf uit te voeren is. In dit artikel geven we je tips voor hoe je simpel en vakkundig de wasbak vervangt.

Tip 1: je wasbak vervangen begint met het afsluiten van de hoofdkraan

Begin met het dichtdraaien van de hoofdkraan. Deze kun je vinden in de meterkast, in de kelder of in de kruipruimte. Nadat de hoofdkraan is afgesloten, is het advies om alle kranen in je huis open te zetten om het water eruit te laten stromen.

Tip 2: plaats de nieuwe wasbak op 80 tot 90 cm hoogte

De volgende stap is het losdraaien van de knelfittingen, de sifon en de ophangbouten. Daarna kun je de oude wasbak van de muur halen. Meet de afstand tussen de ophanggaten en kijk of dit hetzelfde is als de nieuwe wasbak. Moet je toch nieuwe gaten boren? Teken de boorgaten af op de muur en gebruik een waterpas om een horizontale lijn te trekken. Zo voorkom je dat de wasbak scheef hangt. Controleer tot slot de hoogte. Voor een volwassene is 80 tot 90 centimeter boven de grond ideaal.

Tip 3: gebruik tape bij het boren

Boor gaten van 10 millimeter met een steenboor, breng de pluggen aan en draai de schroefbouten er stevig in met een steeksleutel. Boren op tegels kan lastig zijn, omdat het een gladde ondergrond is. Plak daarom eerst afplaktape op de tegel zodat de boor niet kan wegschieten.

Als de schroeven hangen, kan de nieuwe wasbak over de schroefbouten heen geschoven worden. Zet het vast met ringetjes en moeren en geniet van het eindresultaat. Je oude wasbak vervangen is klaar!

Ben je op zoek naar een goede emmer voor een volgende klus Lees dan gauw verder!

Ben je op zoek naar een goede emmer voor een volgende klus? Lees dan gauw verder!

Als we het hebben over het vinden van een geschikte emmer voor een volgende klus, is de kans groot dat je niet verwacht had dat dit best wat tijd en energie kan kosten. Het vinden van een goede emmer is best lastig en dit komt vooral door het grote aanbod op het internet. Niet alleen zien we veel verschillende aanbieders, maar ook zien we heel erg veel verschillende emmers. Hierdoor kan het overzicht soms wat wegvallen en wordt het vinden van die ene emmer nog lastiger. Wil je toch weten hoe jij een geschikte emmer voor jouw volgende klus kunt vinden? Lees dan vooral gauw verder!

Erg veel verschillende emmers

Zoals je al even kort kon lezen, worden er nou eenmaal veel verschillende emmers aangeboden. Dit is best logisch, want iedereen heeft zijn of haar emmer weer voor iets anders nodig. Zo heb je tijdens het schoonmaken bijvoorbeeld veel meer belang bij een bepaalde emmer dan dat je op een boerderij belang hebt bij deze emmer. Het is van belang dat je een geschikte emmer vindt voor jouw volgende project. Gelukkig zijn er meer dan genoeg manieren om dit aan te pakken. Op de volgende manier lukt het je hoe dan ook:

Wanneer je de pagina van de verschillende emmers op het internet voor je hebt, is het van belang dat je alle zoekresultaten filtert. Dit doe je door de verschillende prijzen, niveaus van kwaliteit en vooral mate van service van de aanbieder, met elkaar te vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen, is dit in de gaten te houden en logischerwijs de emmers te noteren die aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren. Zoek om en nabij de vijf à zes emmers en aanbieders op die jou aanspreken en volgens jou aansluiten bij jouw komende project.

Kiezen maar!

Wanneer er nog hooguit vijf à zes emmers over zijn, wordt het tijd om te kiezen. Dit hoeft gelukkig niet heel lang te duren, want het grootste deel van de emmers dat je hebt opgeschreven moet al ongeveer aansluiten bij jouw wensen. Het beste kun je voor de laatste keer de prijzen en de verschillen in kwaliteit met elkaar vergelijken. Als je dit gedaan hebt, is de kans groot dat je één geschikte emmer plus één geschikte aanbieder hebt kunnen vinden!

opslag

Opslagruimtes in Zaandam

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar extra opslagruimte in Zaandam of nabije omgeving. U gaat verhuizen naar een andere woning en moet daarom tijdelijk goederen en meubels elders opslaan. U houdt van kampeer- en/of wintersportvakanties maar hebt niet voldoende opbergruimte voor alle bijbehorende spullen. Hierbij kunt u denken aan de tent, luchtbedden, slaapzakken, serviesgoed, potten en pannen. Ook voor de ski’s, snowboards en wintersportkleding is er nergens in huis een opbergplekje te vinden. Of u bent een webshop vanuit uit huis gestart waarbij u producten uit voorraad zo snel mogelijk wilt leveren. Maar waar laat u al deze artikelen in uw toch al zo krappe appartement? Voor deze en nog veel meer opslagproblemen is er een passende oplossing. Huur opslagruimte in Zaandam!

Openingstijden opslagruimte in Zaandam

Wanneer u via de Opslagman opslagruimte huurt weet u zeker dat het er altijd lekker warm, droog en veilig is. Hierdoor hebben goederen niet te lijden onder de opslag en wordt alles goed bewaakt. De opslagruimte in Zaandam is zeer centraal gelegen waardoor het terrein makkelijk te bereiken is. Een groot deel van de dag en avond hebt u toegang tot een gehuurde opslagruimte, iedere dag van de week. Of u nu op zondag nog snel de via uw webshop bestelde producten op wilt halen die u wilt verzenden of op 1e kerstdag nog wat goederen wilt toevoegen aan uw gehuurde ruimte: bij de Opslagman is het mogelijk. Een ruimte huren kunt u zeer gemakkelijk online regelen.

Online opslagruimte regelen

Voor het huren van een opslagruimte in Zaandam vult op de website van de Opslagman een aantal gegevens in. U kunt daarbij aangeven wat het oppervlak van de te huren ruimte moet zijn en wat de gewenste ingangsdatum is. Op de website is informatie te vinden over van alles, waaronder de huurprijzen en een handige calculator om de benodigde ruimte te berekenen. De scherpe huurprijzen zullen u echt versteld doen staan. Na de eerste betaling ontvangt u via de mail uw eigen, persoonlijke toegangscode voor de gehuurde opslagruimte. Hebt u de opslagruimte in Zaandam niet meer nodig? Dan is dit bij de Opslagman dagelijks opzegbaar.

elektricien

Waar kan elektricien mij allemaal bij helpen?

We gebruiken allemaal steeds meer elektriciteit in nederland. Bij al dat gebruik gaat er ook wel eens iets kapot. Als er iets kapot gaat dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk hulp bij hebben. Elektricien Helmond kan je helpen bij al je problemen op het gebied van elektra. Goed werkende elektra is natuurlijk erg belangrijk. Je hebt het elke dag nodig en misschien heb je dat niet eens door, totdat je ineens een elektrische storing of kortsluiting hebt. Je gebruikt elektra eigenlijk de hele dag door. Het begint al in de ochtend wanneer je bijvoorbeeld koffie zet, en het gaat door tot in de avond wanneer je gezellig een film op de bank kijkt. Op zulke momenten is het natuurlijk prettig dat je elektra goed werkt, zodat je lekker kan genieten van de koffie en de film die je wilt kijken. Als je een storing hebt kun je dit allemaal niet doen en dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Dus woon je in Helmond en heb je last van een storing, kortsluiting of een ander probleem op het gebied van elektra, dan staat Elektricien Helmond altijd voor je klaar. Je kan Elektricien Helmond bereiken voor allerlei soorten werkzaamheden op het gebied van elektra. De klus wordt op de juiste manier geklaard zodat de storing niet snel terug komt.  Voor een goede elektricien in helmond ben je dus zeker op het goede adres. 

Werkzaamheden aan de meterkast/groepenkast

Elektricien Helmond helpt niet alleen bij storingen maar ook bij het vervangen of renoveren bij een groepenkast. Als de meterkast/groepenkast niet goed werkt dan werken en veel dingen in je huis niet goed zoals je elektra. Daarom is het belangrijk dat er goed voor gezorgd wordt, en dat kunnen de elektriciens van elektricien helmond als de beste. vanuit de meterkast lopen alle kabels naar de elektra en al die kabels kunnen erg verwarrend zijn. Het is belangrijk om de kabels goed te plaatsen, zodat alle elektra in je huis goed kan functioneren. Of je nu een nieuwe meterkast nodig hebt of je meterkast wilt laten nakijken Elektricien Helmond staat voor je klaar. Elektricien Helmond kan je ook advies geven op alles op het gebied van elektra. 

Het aanleggen van elektra 

Als je elektra wilt laten aanleggen in je huis dan ben je op het juiste adres bij Elektricien Helmond aan het juiste adres. Elektricien Helmond legt elektra aan in huizen maar ook in tuinen. In de tuin is het ook heel handig om elektra te hebben. Je kan het gebruiken voor een aantal dingen zoals het gras maaien, Je telefoon opladen, Of verlichting aansluiten. Elektricien Helmond installaties elektra in de tuin veilig doordat ze speciale klepjes gebruiken die ze op de stopcontacten zetten. Zo blijft het stopcontact weersbestendig. Als je dit klepje niet gebruikt dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan zoals elektrocutie. De elektriciens van Elektricien Helmond installeren dagelijks elektra en daarmee hebben ze heel veel ervaring mee opgebouwd. Dus woon jij in Helmond en wil je elektra laten leggen, schakel dan Elektricien Helmond in.

Waarom molgoten plaatsen?

Bent u al bekend met molgoten? In tegenstelling tot wat het woord doet vermoeden heeft het niets met mollen of de bestrijding van deze dieren te maken. Het zijn betonnen gootconstructies die ervoor zorgen dat onder andere hemelwater afgevoerd wordt. Ze worden veel gebruikt in de wegenbouw. De betonnen elementen zien we veel terug in het straatbeeld bij wegen, parkeerplaatsen en pleinen. De belangrijkste functie van molgoten is dat er een goede afwatering is zonder dat de boel blank komt te staan. Niet alleen in de infrastructuur zijn betonnen molgoten belangrijk, ook voor particulieren zijn ze ideaal. Neerslag wordt dankzij de goten op een verantwoorde manier afgevoerd waardoor uw terras of oprit na een fikse bui niet meer blank komt te staan.

De voordelen van prefab betonnen molgoten

Betonnen molgoten kennen vele voordelen. Allereerst het materiaal. Beton heeft een extreem lange levensduur en gaat niet scheuren, krimpen of barsten. Bovendien is een molgoot van prefab beton zeer goed bestand tegen vocht. Betonnen molgoten zijn zeer goed schoon te houden, ook wanneer ze in een straat zijn verwerkt. Een gemeentelijke borstelwagen kan de molgoten makkelijk schoonvegen. Om ervoor te zorgen dat neerslag goed wordt afgevoerd werden er in het verleden vaak afwateringsgoten gecreëerd met bestrating. Door hiervan een soort sleuf te maken ontstond er een afwateringsgeul. Een tijdrovend en specialistisch werk waarvoor vakkennis is vereist. Molgoten kan in principe iedereen plaatsen. Graaf een sleuf die enigszins afloopt en plaats hier de betonnen producten in. Straat het verder aan en klaar is de afvoergoot. Een snelle, makkelijke en goedkope oplossing want de duurzame molgoten zijn zeer betaalbaar.

Assortiment

Molgoten zijn bij www.molgotenbeton.nl verkrijgbaar met een lengte van 1 meter. Door een speciale vormgeving, de zogenaamde visbek, zijn ze strak en naadloos met elkaar te verbinden. Zo is iedere gewenste lengte makkelijk aan elkaar te koppelen. Verder zijn er molgoten met diverse holling maten te verkrijgen. Een holling geeft aan hoe diep het gootje van de molgoot is. Wilt u meer weten over de vele voordelen van molgoten, meer informatie of direct bestellen? Onze molgoten-specialisten zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden of u verder te helpen met een bestelling!