• info@drosinstallatietechniek.nl

Houten trappen

trap

Houten trappen

Houten trappen zijn er in veel varianten. Uiteraard klein en groot maar vooral het type trap maakt het grote verschil. Hieronder leggen we je uit welke trap jij het beste kunt nemen.

Trappen voor huishoudelijk gebruik

Ben je op zoek naar een ladder die je in en om het huis kunt gebruiken? Dan is de huishoudtrap de beste trap. Deze trap is makkelijk te verplaatsen en je bergt hem handig op. Gebruik je de trap vooral binnen. Dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de lengte van je trap. Je wilt natuurlijk overal makkelijk bij kunnen. Ga je de ramen zemen dan is het wel zo handig dat je ook de bovenkant van het kozijn kunt meenemen. Je trap moet er wel voor zorgen dat je trap niet te lang is. Als je trap net te lang is dan verplaats je hem minder makkelijk in huis. De kans dat je iets kapot stoot doordat je de trap net verkeerd neerzet is groter wanneer je trap niet de juiste maat heeft. Gebruik je de trap vooral buiten dan is het juist handiger om een grotere trap te nemen. Dat zorgt ervoor dat je net wat eenvoudiger bij je klusje kunt. 

Robuuste werktrappen

Ga je echt klussen met de trap. Dan is een werktrap juist geschikt voor jou. Werktrappen zijn gemaakt om er dagelijks mee te werken. Ga je schilderen of ga je aan de slag met elektriciteit. Dan zijn deze trappen zeer geschikt voor jou. Hierbij maakt het ook verschil of je er vooral binnen of buiten mee werkt. Bij binnen gebruik zoek je een trap die net hoog genoeg is. Maar vooral ook klein genoeg om hem makkelijk te kunnen verplaatsen. Buiten zoek je juiste een ladder die net wat hoger is zodat je overal bij kunt. Daarnaast maak je nog een keuze tussen het soort werktrap. Er zijn trappen die je van een zijde kunt oplopen. Er zijn ook dubbele trappen. Die beklim je van beide kanten. Daarnaast heb je nog de keuze uit een werktrap met doorlopende steilen. Dit is de plateautrap. 

Koop je trappen bij Van Eldik Ladders.

Je ziet dat er best wat keuzes te maken zijn als het gaat om je nieuwe trap. Bij Van Eldik Ladders snappen we dat je wellicht twijfelt over welke trap het beste past bij jouw situatie. Daarom helpen we je graag. Op onze website staat veel informatie over onze trappen. Maar je mag ons altijd bellen. We helpen je graag verder!

Totaal

Laat je bericht achter