• info@drosinstallatietechniek.nl

Category Archivezakelijk

Dunlop waadpak voor in de landbouw

Dunlop waadpak is een veelzijdige broek die kan dienen voor vele beroepen. De waadpak lijkt enorm op een vissersbroek. Het is tevens ook goede te gebruiken voor vissers om droog te blijven terwijl je in het water staat. Het is dus resistent en kan dus ook voor meerdere beroepen worden gebruikt zoals in de landbouw. Maar het gaat verder dan alleen vissers of landbouwberoepen. De waadpakken zijn flexibel en zitten erg comfortabel, het is gemaakt van PVC schuurvast en houdt dus alles tegen zoals water. De comfort zit hem in de flexibiliteit van het PVC dat meebeweegt met de bewegingen die je maakt. Ook dragen de schouderriemen daar zeker aan bij. De schouderriemen zorgen ervoor dat de druk wordt verdeeld over beide schouders, dit zorgt er dan weer voor dat de broek minder zwaar aanvoelt.

Wat is een dunlop waadpak precies?

De dunlop waadpak kan je zien als rubberen laarzen alleen dan tot je heup of zelf daarboven. Daarom is het erg geschikt voor situaties dat je in het water moet werken. Je kan een heel stuk in het water staan zonder nat te worden. Eenmaal klaar in het water is de PVC snel opgedroogd en kan je weer door. Ik benoemde in de inleiding al 2 beroepen maar het is zeker geschikt voor meerdere hobby’s en/of beroepen. Denk bijvoorbeeld aan hoveniers die je vijvers aanleggen, het schoonmaken van de vijvers of de beplanting bijwerken. Maar ook mensen in de bouw hebben zeker wat aan de waadpakken. Het beschermt je voor je alle gevaarlijke onderwerpen die je tegenkomt in de bouw.

Sinds de jaren 30

Daarbij is de overstap naar een dunlop waadpak erg aangeraden omdat het merk dunlop al sinds de jaren ’30 actief is in het maken van rubberen laarzen en dergelijke. Door de bijna 100 jaar heen is het bedrijf erg gegroeid in de ontwikkelen van deze producten. Ook is er in 100 jaar veel veranderd en heeft dunlop niet stilgestaan en zijn mee ontwikkeld in de maatschappij. De kleding wordt steeds uitgebreider door de meerdere soorten banen die er nu ontstaan.

 

Biggenrug gebruiken

Een biggenrug van beton wordt vaak gebruikt om parkeerplaatsen te markeren. Ze worden ook wel stootbanden of varkensruggen genoemd. Het zijn ovaalvormige betonnen blokken die je vaak ook in het verkeer tegenkomt. De biggenrug is vaak net hoog genoeg om er als auto niet overheen te kunnen. Dit is dus handig bij parkeerplaatsen dan auto’s niet tegen elkaar kunnen botsen.

Een verbeterde infrastructuur met biggenruggen van beton

Biggenruggen worden ook vaak ingezet om verschillende verkeerssituaties duidelijker en veiliger te maken voor de mensen in het verkeer. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikt worden om aan te duiden waar de scheiding tussen een fietspad en autoweg is. Ze kunnen geplaatst worden langs pleinen om te voorkomen dat fietsers of wandelaars op gevaarlijke plekken gaan oversteken. Dit is bijvoorbeeld ook handig bij scholen waar kleine kinderen rondlopen. De biggenruggen kunnen de veiligheid van verkeersgebieden aanzienlijk vergroten. De betonnen biggenruggen zijn erg sterk en slijtvast. Beton is een ideaal materiaal omdat het tegen een stootje kan. Als er in het verkeer dus veel tegenaan gestoot wordt blijft het nog steeds lang goed. De biggenruggen kunnen ook langs kades en grachten geplaatst worden. Hierdoor zorg je dat het verkeer beter op let en minder snel ergens op inrijden.

Biggenrug kopen

Bij Biggenruggenbeton.nl kun je eenvoudig een biggenrug bestellen.  Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren zoals grijs, geel en wit. Hierbij zijn geel en wit opvallender in het donker. Ook kun je natuurlijk met speciale betonverf ze zelf een ander kleurtje geven. Verder kan je kiezen uit middenstukken, eindstukken en enkele biggenruggen. Het middenstuk is aan beide zijden recht, een eindstuk is aan één zijde recht en de andere rond, en een enkele biggenrug is aan beide zijden rond. Zo kun je dus middenstukken en eindstukken combineren om een extra lange biggenrug te maken. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kan je altijd contact opnemen met de medewerkers, zij helpen je graag verder.

Thuiswerken en internet

Thuiswerken en internet

Een geruime tijd thuiswerken zal de voordelen en de nadelen van het internetgebruik aan het licht brengen. Want zorgt het gehele huis voorzien van een WIFI verbinding nu voor de oplossing of is toch de wens een bekabeld netwerk aan te leggen.

Wanneer iedereen thuis moet blijven zal in elke ruimte de wens zijn om een internetverbinding te hebben. De één moet thuis aan het werk, de andere heeft de hele dag les via Zoom en op zijn tijd wil iedereen even ontspannen door een serie of film te kijken. Een geschikte ruimte voor ieder apart om ongestoord te kunnen werken is in deze tijd een noodzaak geworden. Men moet er dan ook niet aan denken dat de internetverbinding wegvalt of niet stabiel is.

Kortom het is tijd om het thuisnetwerk te evalueren en eventueel up te graden.

Inventarisatie van de benodigdheden voor een bekabelde thuisnetwerk

Voor een inventarisatie van het thuisnetwerk is het belangrijk te weten in welke ruimte een bekabelde internetverbinding moet komen en hoe deze afgewerkt dient te worden. De UTP kabels afwerken middels een wandcontactdoos is een mooie manier om een nette uitstraling te creëren. Echter is de wens dan wel de UTP kabels door een buis of muur te trekken, de vraag is of dit mogelijk is binnen een bestaande woning.

De voordelen van een serverkast

Alle UTP kabels komen uit in de meterkast waar deze aangesloten dienen te worden om een internetverbinding te realiseren. De router heeft niet zoveel ingangen dus wordt bij een grotere vraag naar aansluitpunten een ethernet switch gebruikt. De ethernet switch zorgt ervoor dat het internetsignaal vanuit de router wordt verdeeld over meerdere internetkabels.

Al het benodigde netwerkapparatuur en UTP bekabeling dat zich bevindt in de meterkast kunnen eenvoudig zorgen voor verwarring. Want welke kabel komt nu uit in welke ruimte?  Om overzicht en structuur aan te brengen binnen het netwerk is een serverkast kopen de oplossing. Al het apparatuur en UTP bekabeling kan veilig en overzichtelijk worden opgeslagen in de serverkast. Ook voor thuisnetwerken zijn er kleine, geschikte serverkasten verkrijgbaar, denk aan een 10 inch serverkast of een wandkast.

De werking van een industriële pc lees je hier

De werking van een industriële pc lees je hier

Dit artikel gaat in op wat een industriële pc is, waarvoor die wordt gebruikt en wat de rol is van installatietechniek. Louter voor dit artikel, ronden we industriële pc af met IPC (dat is geen algemeen gebruikte afkorting!).

Wat is een IPC

Net als bij een kantoor-pc heeft een IPC een CPU, geheugen en in- en uitgangen, qua software een besturingssysteem en applicatiesoftware. Enige belangrijke verschillen zijn, dat een IPC robuuster moet zijn, tegen schokken moet kunnen, geen probleem hebben met een stoffige omgeving en bestand is tegen hoge of juist lage temperaturen. Omdat het gebruik anders is, kan ook het besturingssysteem verschillend zijn. Uiteraard wordt aan de gebruikersinterface andere eisen gesteld. Omdat een IPC een cruciale rol kan spelen in het productieproces, dient de betrouwbaarheid zeer groot te zijn. Omdat een cooling fan vaak niet kan worden gebruikt, is thermal management, waarbij andere manieren van koeling worden gebruikt, zeer belangrijk.

Toepassing van een IPC

Een IPC wordt gebruikt om industriële processen te besturen en monitoren. Dat wil doorgaans zeggen dat aan de ene kant veel sensoren kunnen zijn aangesloten en aan de andere kant veel actuatoren, zoals een elektrische klep of schakelaar. IPC’s kunnen in een hiërarchie worden gebruikt. Een IPC kan een enkele machine besturen. Maar op een hoger niveau kan die de hulpmiddelen en informatie bieden voor een heel productieproces. Eventueel kan laatstgenoemde zijn aangesloten op een server die buiten de productieomgeving is geplaatst en de informatie voor de bedrijfsleiding genereert.

Installatietechniek

De plaatsing van IPC’s, bedieningsapparatuur, en de aansluiting met sensoren en actuatoren, valt onder de installatietechniek. Aan een IPC worden hoge eisen gesteld en de kwaliteit van de installatietechniek dient daarbij aan te sluiten. Goede kwaliteit kabels, die goed zijn weggewerkt in kabelgoten, en degelijk stekkers. Niets zou een plek moeten krijgen, waar de kans te groot is dat er schade aan optreedt. We noemden al thermal management voor de koeling van een IPC, maar de plaatsing van een apparaat speelt ook een rol.

 

Brand

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Probeer de ruimte goed te ventileren waarin een verbrandingsapparaat zich bevindt. Op deze manier komt er genoeg zuurstof naar binnen waardoor je de kans op een volledige verbranding verkleint. 

Je kan ook kijken naar de kleur van het vuur. Is de vlam geel of oranje en niet blauw en ook nog hoger komt dan normaal kan je praten over een onvolledige verbranding. Als dit het geval is kan je liever een monteur erbij halen. 

Zorg voor een jaarlijks onderhoud van je verwarmingsapparatuur. Voor het onderhoud kan je liever een erkende installatie en servicebedrijf inschakelen. 

In belangrijke risicovertrekken in je huis kan je koolmonoxidemeters plaatsen. Mocht er een gevaarlijke situatie zich voor doen dan zullen ook deze meters net als de rookmelders afgaan.

Leestip: https://www.royalsafety.nl/diensten-onderhoud/brandveiligheid/snf-controle/ 

Maak een vluchtplan

Als het een keer mocht gebeuren dat er brand uitbreekt in huis, vraag je dan af als jij en je gezin het huis veilig kunnen verlaten. Breekt er brand uit en de melding is gedaan dan zal de brandweer binnen acht minuten bij je thuis moeten zijn. Tot wanneer de brandweer er is dan ben je op jezelf aangewezen. Een brand kan binnen een paar minuten flink om zich heen grijpen. Het hebben van een goed vluchtplan kan hierbij je leven redden.

Uitgelicht: Wat is SNF norm? Waar dient dit keurmerk voor?

Het is belangrijk om met je gezin van tevoren goede afspraken te maken. Geef aan wie de kinderen wakker maakt en wie de baby uit zijn of haar bedje haalt en vergeet de hond ook niet. Het is een feit dat rook opstijgt dus probeer altijd naar beneden te vluchten. Heb je mogelijkheid om aan de straatkant te vluchten doe dat dan in plaats van de tuinkant. Behalve het hebben van een goede vluchtroute dan kan je voor de zekerheid ook een tweede vluchtroute maken voor het geval de eerste niet meer toegankelijk is.

auto

Zelf je occasion onderhouden

Voor wie een beetje ervaring heeft met auto’s of gewoon veel verstand heeft van techniek door bijvoorbeeld ervaring in dit werkgebied, is zelf onderhouden van een occasion een hele goede optie. Een occasion heeft over het algemeen meer onderhoud nodig dan nieuwe auto’s. Ze hebben immer al een aantal jaren gereden. De kosten voor Mercedes Benz occasions kunnen daarmee ineens oplopen als blijkt dat deze vaak onderhoud nodig heeft. 

Type auto

De kosten van onderhoud voor je tweedehandsauto liggen voor een groot deel samen met het merk auto. Nieuwe onderdelen van Mercedes liggen namelijk hoger dan die voor bijvoorbeeld een Opel. Echter, kun je als je goed zoekt ook zelf onderdelen voor je occasion aanschaffen. Soms kan dit bij een dealer, maar ook particulieren bieden dit aan. Met de juiste kennis, en materialen kun je zo goedkope reparaties zelf uitvoeren. Veiligheid is hierbij wel cruciaal, dus zorg dat je weet wat je doet.

Klein onderhoud

Naast deze grotere reparaties is klein onderhoud aan je auto ook prima door de eigenaar zelf uit te voeren. Regelmatig je banden checken op bandenspanning zorgt er bijvoorbeeld voor dat je veilig rijdt op de weg. Ook ruitenwissers dienen regelmatig vervangen te worden. Oude ruitenwissers kunnen ervoor zorgen dat je ruiten beschadigd raken of juist viezer worden. Tot slot is het bijhouden van de vloeistoffen van je auto ook een klusje dat je gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Het meten van je motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof doe je in no-time. Als je twijfelt hoe dit moet staan er hele heldere uitlegvideo’s op internet. Nieuw vloeistof koop je bij vrijwel elk bemand tankstation. 

APK

Met nieuwe auto’s dien je vaak naar een garage te gaan die is aangesloten bij de dealer waar je deze kocht. Zo moet een Volvo in velen gevallen naar een garage die gespecialiseerd is in Volvo. Gelukkig is dit met occasions niet het geval. Een APK kan je daarom laten uitvoeren bij een universele garage. Deze rekenen een lagere kostprijs dan dat de dealer doet. Dergelijke dealers zijn overal in het land te vinden, je hoeft dus ook niet ver te rijden hiervoor. Het advies is om jaarlijks een bezoek te brengen aan een dealer oor een APK keuring zodat je zeker weet dat je altijd veilig de weg op kan.

Gele jumboblokken gemakkelijk toepasbaar

Gele jumboblokken gemakkelijk toepasbaar

Jumboblokken zijn tegenwoordig heel erg populair om te gebruiken. Het zijn grote betonblokken waar je een hele hoop verschillende van kunt vinden. Zo zijn er ook gele jumboblokken. Ze kunnen om een hele hoop reden ingezet worden, omdat ze zo groot zijn en je er eigenlijk door deze blokken helemaal niet meer langs zal kunnen. Dit komt door het feit dat ze dan zo dicht bij elkaar geplaatst worden, dat je met een auto schade zal hebben als je er doorheen zal gaan proberen te rijden. Dit is natuurlijk niet iets wat iemand zal willen hebben bij zijn auto.

Kraken voorkomen met jumboblokken in het geel

Een van de redenen dat er gele jumboblokken worden geplaatst, is om kraken te voorkomen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat iemand je pand in rijd. Zo kan het bijvoorbeeld voor een supermarkt geplaatst worden, maar het wordt ook wel gebruikt om een bank te beschermen. Tegenwoordig is dit helaas nodig, maar de jumboblokken werken er wel heel erg goed tegen. Dit is dan ook de reden dat je ze steeds meer en meer gaat zien.

De jumboblokken worden ook veel gebruikt bijvoorbeeld juweliers. Helaas is het in het in verleden al vaker gebeurd dat mensen bij een juwelier naar binnen reden met hun auto. Door middel van een jumboblok zal je er niet doorheen kunnen rijden en als je het toch zal gaan proberen zal je complete auto beschadigd worden. Het is daarom zeker een heel stuk veiliger voor de juweliers.

Scholen

Een andere plek waar de gele jumboblokken volop gebruikt worden zijn bij de scholen. Bij scholen vinden vele ouders het vaak te ver om een auto verderop te parkeren en zetten ze de auto voor de school neer. Als scholen dit willen voorkomen, dan kunnen ze er jumboblokken neer gaat zetten.

Voor kinderen is het een heel stuk veiliger als ouders kun auto’s op bepaalde plekken gewoon niet neer mogen zetten. Op die manier kunnen kinderen veilig overal lopen zonder het risico te lopen dat een ouder bijvoorbeeld de stoep op zal rijden of misschien het schoolplein zelfs op.

borden

Zorg voor een veilige en duidelijke omgeving dankzij gebodsborden

Bij verkeersborden, gebodsborden en veiligheidsborden denk je waarschijnlijk als eerst aan een kruispunt, de borden bij een woonerf of die bij een afslag. Dat zijn inderdaad allemaal borden die er staan voor je veiligheid of om een verbod aan te geven, en ze staan daar omdat de landelijke, regionale of lokale overheid ze er heeft neergezet. Hoewel je ze misschien nog maar amper opmerkt omdat je zo gewend bent aan alle borden en signalen om je heen, staan ze er toch stuk voor stuk met een reden, worden ze onderhouden en wordt er regelmatig nagedacht over het nut en noodzaak van het bord. Infrastructuur is nogal een operatie, en om ieders veiligheid en een efficiënte doorstroom te garanderen is het belangrijk dat iedereen, bijvoorbeeld via borden, op de hoogte is van de regels.

 

Duidelijkheid zorgt voor veiligheid

Als er met borden duidelijk gecommuniceerd wordt, maakt dat de omgeving voor iedereen duidelijk. En dat geldt niet alleen voor situaties in het verkeer. Ook op de werkvloer, zeker in grote panden, wil je de veiligheid van iedereen waarborgen. Op een klein kantoor is dat natuurlijk niet zo heel noodzakelijk, en in een winkel waar je maar met twee mensen aan het werk bent ook niet. Maar in een magazijn, een groot restaurant waar iedereen met warme borden en armen vol afwas heen en weer loopt of een drukke schoolcampus, daar natuurlijk wel. Een paar veiligheidsborden kunnen een hoop verschil maken, omdat iedereen dan toch net een stukje alerter is, en zo voorkom je onnodige botsingen en ongelukjes.

 

Dezelfde regels voor iedereen

In een drukke omgeving is het prettig als iedereen zich aan dezelfde ongeschreven regels houdt. Vaak gebeurt dat deels vanzelf al, maar sommige regels hebben het toch wel nodig om opgeschreven te worden. Ingewikkeld hoeft dat niet te zijn, liever niet zelfs. Je wil dat alles toegankelijk en begrijpelijk is voor iedereen, en daarnaast heeft bijvoorbeeld niet de hele campus tijd om hele reglementen door te lezen. Met kleine, eenvoudige bordjes kun je je boodschap vaak net zo makkelijk overbrengen. En met symbolen kom je vaak net zo ver als met woorden, of misschien nog wel verder, want welke taal je ook spreekt, plaatjes begrijpt iedereen. Verbodsborden voor verboden toegang zien er in iedere taal hetzelfde uit, net als de symbolen voor gevaarlijke of giftige stoffen, het verzoek om niet op het gras te lopen of die van eenrichtingsverkeer.

 

Less is more

Je moet natuurlijk niet de hele boel volhangen met gebodsborden en veiligheidsborden, want dan wordt het onoverzichtelijk en dan ben je nog veel verder van huis. Een paar goed geplaatste borden, die onderhouden worden en duidelijk zijn zijn genoeg. Je kunt de borden zelf maken, maar niet iedereen heeft de goede materialen of de vaardigheden daarvoor in huis. Gelukkig zijn er ook bedrijven die dit soort borden op maat en naar jouw voorkeur kunnen maken. Vaak kan je zelf via internet precies aangeven wat voor borden je wil en nodig hebt, en dan gaan zij voor je aan de slag. Je kunt natuurlijk ook langsgaan, als je liever persoonlijk geholpen wordt. 

Groepen

De voor- en nadelen van nieuwsgroep begrippen voor marketing

Het basisidee van het nieuwsbegrippenconcept is dat groepen mensen elektronische post en andere gerelateerde diensten kunnen uitwisselen via een internetdienst. Er zijn verschillende soorten nieuwsbegrippen om uit te kiezen, zoals nieuwsbegrippen voor individuele gebruikers, nieuwsbegrippen voor groepen, universiteiten en hogescholen, openbare bibliotheken en openbare forums. In het algemeen wordt een groepsdiscussie normaal gesproken een “groep”, “klas” of “org” genoemd – de Nieuwsgroep pagina’s vermelden gewoonlijk de naam van de nieuwsgroep en zijn eigenaar bovenaan de pagina. Een “eigenaar” is de persoon die de nieuwsbegrippen heeft aangemaakt en de website onderhoudt. Nieuwsgroep discussies lijken erg op e-mailconversaties, behalve dat de mensen die deelnemen aan nieuwsbegrippen hun identiteit niet hoeven te onthullen.

Het nut van E-Mail

Het eerste concept dat moet worden begrepen voordat we verder gaan met dit proces, is dat van het nut van e-mail. E-mail is een van de beste manieren om te communiceren en wordt elke dag door miljoenen mensen gebruikt. E-mail heeft het voordeel dat real-time communicatie tussen twee of meer mensen mogelijk is. In tegenstelling tot een instant message hoeft iemand geen broadcast-bericht naar een lijst met mensen te sturen als hij iets met een specifieke persoon wil bespreken. In tegenstelling tot een expresbericht hoeft u ook niet te wachten tot iemand uw e-mail heeft ontvangen voordat u uw idee verder kunt toelichten.

Als u de voordelen van internet als medium voor marketing en verkoop wilt gebruiken, zijn nieuwsbegrippen een perfect medium voor u. U kunt advertenties of promotieberichten plaatsen op de discussieforums van nieuwsbegrippen, net zoals u zou doen op een advertentie- en marketingwebsite. In tegenstelling tot websites kunt u uw advertenties echter op nieuwsbegrippen plaatsen zonder dat u iets anders hoeft te betalen dan de kosten die u maakt voor het opzetten van de servers. Daarom kan vaak worden gezegd dat adverteren op nieuwsbegrippen meer op gratis adverteren lijkt.

Het tweede dat in me opkomt, is het gemak van het verzenden van e-mail. Nieuwsbegrippen hebben hun eigen e-mailsysteem, waarmee u een e-mailaccount kunt maken en e-mails kunt verzenden en ontvangen van mensen die op die specifieke groep zijn geabonneerd. Je kunt ook bestanden uploaden om op de borden te plaatsen en te lezen door mensen die lid zijn van die groepen. Dit betekent dat mensen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf rechtstreeks toegang tot u hebben via e-mail. Dit is erg handig en efficiënt bij het zakendoen.

Nieuwsbegrippen als informatiebron

Het laatste maar niet het minste dat in je opkomt als je praat over nieuwsbegrippen of begrippen in het algemeen en hun belang als informatiebron, is het gemak van het vinden van een specifiek discussiebord om aan je zakelijke behoeften te voldoen. Dit is misschien wel het grootste nadeel van het gebruik van nieuwsbegrippen als promotie- en zakelijk middel. Aangezien er geen centrale lijst met borden is waarop u uw advertenties of ideeën kunt plaatsen, moet u er een zoeken die aan uw eisen voldoet. Het is heel goed mogelijk dat sommige van deze sites niet eens aan uw behoeften kunnen voldoen. Maar aangezien er veel verschillende soorten nieuwsbegrippen zijn en mensen vaak verschillende soorten advertenties en ideeën posten, zou het geen probleem moeten zijn om er een te vinden die past bij wat u zoekt.

Zoals u ziet, zijn er verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van nieuwsbegrippen voor uw marketingprogramma’s. Hoewel ze net als al het andere beperkingen hebben, kunnen ze wonderen verrichten voor uw bedrijf. Als u ze correct gebruikt, kunt u ze als een voertuig gebruiken om uw ideeën en merk onder miljoenen mensen over te brengen. Dus als u zich nog steeds afvraagt of dit soort advertenties uw tijd waard is, stel u dan eens voor wat u ermee kunt doen. Uw succes zal in directe verhouding staan tot de moeite die u erin steekt. Dus start vandaag en ga aan de slag met uw eigen campagne.

 

jumbo

Jumboblokken van beton als wegafscheiding of blokkering

Jumboblokken van beton zijn veelzijdig toe te passen in verschillende situaties. Jumboblokken van beton zul je vooral veel zien als middel om iets te blokkeren. Dit is handig om te doen op een parkeerplaats of een plek waar je niet in mag rijden.

Zonder schade

De meeste blokkades richten schade aan als je er tegenaan rijdt. Bij een jumboblok is dit niet het geval. Bij een jumboblok is namelijk eerst gekeken naar de hoogte. Omdat de hoogte eerst is berekend, zie je dat een auto effectief gestopt wordt door het jumboblok terwijl er tegelijkertijd geen schade aan de auto aangericht wordt. Een jumboblok stopt een auto door een net te hoge drempel te zijn om overheen te rijden. 

Jumboblokken zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Het is namelijk wel leuk om verschillende kleuren jumboblokken te kunnen plaatsen. Ook kunnen de verschillende kleuren er voor zorgen dat de jumboblokken ook in het donker goed te zien zijn. 

Jumboblokken van beton worden ook wel gebruikt om ramkraken te voorkomen. Dit is een manier van het overvallen van een winkel door een voertuig door een deur te rijden. Door een jumboblok te plaatsen voor de winkel, voorkom je dat het nog mogelijk is om een ramkraak te plegen. 

Jumboblokken van beton plaatsen

Het kan nog best lastig zijn om een jumboblok van beton te plaatsen. Dit komt omdat het niet altijd duidelijk is waar deze het beste kan staan. Aangezien jumboblokken veel op parkeerruimtes gebruikt worden, is het aan te rijden om eerst te kijken hoe dit geplaatst moet worden.

Voordat je zomaar een jumboblok plaatst, is het wel belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Er zitten namelijk best een aantal regels aan het plaatsen van een jumboblok. Voordat je een jumboblok plaatst, is het daarom ook belangrijk om eerst naar die regels te kijken.

Als je een aantal jumboblokken van beton wilt plaatsen, is het aan te raden om te kijken naar het draagvermogen van de ondergrond. Het is namelijk mogelijk dat een jumboblok in de grond zakt. Dat wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Wilt u jumboblokken bestellen, informeer bij de grootste specialist in jumboblokken.