• info@drosinstallatietechniek.nl

Category Archivezakelijk

iso

Waarom het een goed idee is om een onderhoudsbedrijf in te huren!

Het onderhouden en beheren van commerciële of residentiële eigendommen is geen gemakkelijke taak; u zult professionals moeten inhuren om zowel het interieur als het exterieur van uw bedrijf of woning te repareren en te ondersteunen. Het facilitair managementbedrijf kan al het werk uitvoeren dat verband houdt met het onderhoud van complexe commerciële vastgoedoperaties.

Wat doet een facilitair managementbedrijf?

Een facilitair managementbedrijf heeft veel taken uit te voeren om te voldoen aan de verschillende behoeften van organisaties; deze omvatten het beheren van productie- en industriële gebouwen, kantoorgebouwen, winkelcentra en parken, sportfaciliteiten, ziekenhuizen, hotels, arena’s en nog veel meer.

Facilitaire managementdiensten nemen alle verantwoordelijkheden van een eigenaar of huurder op zich die zij moeten uitvoeren om hun ruimte soepel te laten functioneren.

Wat betekent facilitair management?

Facilitair management is een beroep dat het onderhoud van de gebouwen en apparatuur van een organisatie omvat. Als facilitair manager zijn uw taken ervoor te zorgen dat de beste praktijken worden gevolgd voor maximale efficiëntie en dat de beste werkomgeving voor medewerkers wordt geboden.

Dit beroep heeft verschillende taken, afhankelijk van de grootte en structuur van de specifieke organisatie. Facilitaire managers zijn verantwoordelijk voor strategische planning en de dagelijkse operaties, specifiek met betrekking tot gebouwen en terreinen.

Rollen van een Facilitair Managementbedrijf

De vier belangrijkste functies van facilitaire managementbedrijven zijn als volgt:

Ondersteuning van Mensen

De eerste primaire rol van een facilitair managementbedrijf is het creëren en onderhouden van een gezonde werkomgeving voor medewerkers. Dit komt in vele categorieën, waaronder het aantrekken en behouden van toptalent, het verbeteren van efficiëntie en productiviteit en het creëren van een gezonde werkomgeving. Facilitaire managers zullen medewerkers op verschillende manieren van dienst zijn, inclusief het omgaan met noodsituaties, het beheren van directories, het veranderen van kantoren en ruimtegebruik, enz.

Het Vestigen van Processen

Het vestigen van een proces brengt orde en richting in de werkplek. Wanneer er orde en richting is, kan het bedrijf optimaal presteren en op tijd leveren wat er van hen wordt verwacht. De werkplek functioneert op veel processen, waaronder het indienen van een werkorderverzoek, ruimtereservering binnen de faciliteit, het verzorgen van gasten en bezoekers, enz. Wanneer er problemen en chaos ontstaan, is het de verantwoordelijkheid van de facilitaire managers om de orde te handhaven en ervoor te zorgen dat alles weer op het juiste spoor komt.

Onderhoud en Verbetering van Faciliteiten

Facilitaire managers zijn ook verantwoordelijk voor het verbeteren van fysieke gebouwen, zoals de naam al doet vermoeden. Deze mensen zullen gebouwen repareren, onderhouden en verbeteren; ze zullen het interieur van het gebouw schoonmaken en indien nodig decoreren.

Technologie-integratie

Het identificeren en implementeren van de juiste technologie in een bedrijf is een andere taak van een facilitair manager. De IT-afdeling is verantwoordelijk voor het integreren van de fysieke technologie, maar facilitaire managers zullen beslissen hoe deze worden geselecteerd, gebruikt en benut.

De professionals van ISM Facility Services kunnen uw verde vragen beantwoorden!

4 Redenen om een Facilitair Managementbedrijf in te Huren

Er zijn veel redenen waarom uw bedrijf of gebouw een facilitair managementbedrijf moet inhuren. Deze redenen zijn onder meer:

Vaardigheden en Kennis

Facilitaire managementbedrijven zijn professionals in het op de best mogelijke manier beheren van een bedrijf. Een goed bedrijf zal voor al uw behoeften zorgen, van schoonmaken, stoffen en saniteren. Er komt meer kijken bij kantooronderhoud dan alleen het schoonmaken van vloeren en bureaus. Een professionele facilitair manager weet wat er gedaan moet worden om een hygiënische omgeving te bieden voor u en uw medewerkers.

Morale en Sfeer

Het is frustrerend voor medewerkers om in te klokken en vervolgens te beginnen met het opruimen van de kantoren. Wanneer een bedrijf een professional inhuurt om dat allemaal te doen, kan de moraal dalen; medewerkers hoeven niet langer het afval te legen, de badkamers schoon te maken, enz.; ze zullen zich uitsluitend concentreren op wat ze zijn ingehuurd om te doen en dus werk van hoge kwaliteit produceren. Het schoonmaken overlaten aan de experts in facilitair management zal uw algehele bedrijfsvoering verbeteren en u helpen meer klanten aan te trekken en meer winst te genereren.

Ademhalingsgevaren

Wanneer stof zich ophoopt op ramen en jaloezieën op kantoor, beïnvloedt dit degenen die lijden aan ademhalingsproblemen. Medewerkers met astma kunnen ziek worden. Wanneer het werkgebied correct wordt beheerd en regelmatig wordt schoongemaakt, kunnen deze situaties worden vermeden. Het toelaten van facilitair managementexperts om het hele gebouw te beheren, zal u en uw medewerkers helpen gezond en blij te blijven, en wanneer uw medewerkers blij zijn, produceren ze werk van hoge kwaliteit.

Volledig Voorziene Kasten

De experts in facilitair management zullen ervoor zorgen dat bepaalde producten beschikbaar zijn voor u en uw medewerkers of klanten. De producten omvatten zaken zoals papieren handdoeken, toiletpapier, enz. Als bedrijfseigenaar kunt u dergelijke zaken over het hoofd zien, aangezien u waarschijnlijk altijd druk bent met andere verantwoordelijkheden. Iemand hebben die voor zulke zaken zorgt, zal helpen om tevreden klanten te hebben.

Wat zijn de Topvoordelen van het Inhuren van een Facilitair Managementbedrijf?

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een facilitair managementbedrijf, zoals The Busters Group. De topvoordelen zijn onder meer:

Zorgt ervoor dat de panden en huurders veilig zijn

De taken van facilitair managers omvatten het schoon en veilig houden van de binnen- en buitenkant van het gebouw. Een goed onderhouden gebouw zal meer klanten aantrekken omdat mensen van heldere en nette plaatsen houden.

Behoudt de hoogste efficiëntie in eigendomssystemen en -diensten

CTG Real Estate is een van de beste bedrijven die facilitaire managementdiensten bieden. Dit bedrijf zal onderhoud en verzorging in uw bedrijf opnemen en ervoor zorgen dat uw apparatuur met maximale efficiëntie werkt en zonder storingen.

Minimaliseert de kosten van het runnen van een ruimte

Het inhuren van een facilitair manager helpt om al uw faciliteitendiensten onder één specifiek managementsysteem te houden. Eén persoon hebben om al uw dagelijkse verantwoordelijkheden te beheren stelt u in staat geld te besparen en dingen op tijd gedaan te krijgen.

Bron: https://ismfacilityservices.nl/

int

De oplossing voor thuiswerken zonder afleiding

Werken vanuit huis is voor velen een nieuwe realiteit geworden. Je zit comfortabel in je eigen ruimte maar wordt constant geconfronteerd met afleidingen. De geluiden van de straat, gesprekken van huisgenoten of zelfs je eigen gedachten kunnen je aandacht wegleiden van het werk. Dit is een uitdaging waar iedereen die thuis werkt mee te maken krijgt. In de strijd tegen deze afleidingen kunnen akoestische wandpanelen een gamechanger zijn. Deze panelen zijn specifiek ontworpen om geluid te absorberen en te isoleren. Ze pakken het probleem van storende geluiden aan bij de bron. Het resultaat is een merkbaar rustigere omgeving. Dit maakt het makkelijker om je te concentreren op je werk.

Kiezen voor de juiste wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn er in verschillende vormen en maten. Ze zijn gemaakt van materialen die geluidsgolven absorberen. Dit vermindert echo en achtergrondgeluiden. De panelen kunnen aan de muur of aan het plafond worden bevestigd. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Zo passen ze in elk interieur. Deze panelen zijn niet alleen praktisch maar dragen ook bij aan de esthetiek van je werkruimte. Ze kunnen een saaie kamer transformeren in een moderne, professionele omgeving.

Verschillende soorten wandpanelen

Er zijn verschillende soorten akoestische wandpanelen beschikbaar. Elk type heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Enkele veelvoorkomende soorten zijn stoffen panelen, schuimpanelen en houten panelen. Stoffen panelen bieden een breed scala aan ontwerpen en kleuren. Schuimpanelen zijn lichtgewicht en makkelijk te installeren. Houten panelen bieden een natuurlijke uitstraling en hebben uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en de specifieke behoeften van je werkruimte.

Het effect van een stille werkplek

Een stille werkplek heeft meerdere voordelen. Het verhoogt de concentratie en productiviteit. Minder afleidingen betekent dat je efficiënter kunt werken. Het zorgt ook voor een professionele sfeer, vooral belangrijk tijdens online vergaderingen. Op https://www.easy-noisecontrol.nl/ zijn veel opties te vinden om een rustige werkplek te creëren. Een rustige omgeving kan ook stress verminderen. Dit draagt bij aan een betere geestelijke gezondheid.

Het effect van de juiste wandpanelen

De keuze voor de juiste akoestische wandpanelen is cruciaal. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte, het soort geluid dat je wilt verminderen en je persoonlijke stijl. De panelen moeten effectief zijn in geluidsabsorptie en passen bij het interieur van je werkplek. Het juiste paneel kiezen betekent investeren in een productieve en aangename werkomgeving.

Conclusie 

Een effectieve werkplek thuis creëren vereist akoestische maatregelen. Akoestische wandpanelen spelen hierin een sleutelrol. Ze verminderen niet alleen afleidingen maar dragen ook bij aan het welzijn en de productiviteit. Een zorgvuldige keuze in type en stijl van de panelen kan een groot verschil maken. Het zorgt voor een professionele, rustige werkruimte die bevorderlijk is voor succes en tevredenheid.

denk

Een gezellig winkelcentrum

Winkelen in een winkelcentrum

Wanneer u in een winkelcentrum gaat winkelen, dan doet u dat vaak niet alleen om wat te kopen wat u daadwerkelijk nodig heeft, maar gaat u ook voor de gezelligheid. Daarom moet een winkelcentrum, zodra u daar bent, uitnodigend aandoen. Op de eerste plaats is het belangrijk dat het winkelcentrum schoon is. Dat is te bereiken door het plaatsen van voldoende prullenbakken, die regelmatig worden geleegd. Het straatmeubilair, waaronder ook prullenbakken worden gerekend, dat in een winkelcentrum wordt toegepast is belangrijk.

Gebruik van straatmeubilair

Tot het straatmeubilair horen niet alleen de prullenbakken, maar kunt u ook denken aan urinoirs, bloembakken, lantarenpalen, brievenbussen, banken en verlichting. Vooral boombanken in een winkelcentrum doen het goed. In een winkelcentrum wordt alles bedacht om het winkelen aantrekkelijker te maken. Wanneer u door een winkelstraat loopt, dan wordt er alles aan gedaan om u naar binnen te lokken. Ondanks de energieprijzen bijzonder hoog zijn, staan bij veel winkels de deuren nog open. Er worden tegenwoordig vaak ook draaideuren gebruikt om de warmte binnen te houden.

De winkelstraten autovrij houden

Om het winkelende publiek zoveel mogelijk tegemoet te komen, worden op vaste tijden geen auto’s in de winkelstraten toegelaten. Dat wordt bereikt door het gebruik van klappalen of palen die in de grond kunnen zakken. Gemeentepersoneel zullen de klappalen op vaste tijden naar beneden klappen om auto’s doorgaan te bieden om de winkels te kunnen bevoorraden. Op vaste tijden worden de palen weer omhoog gezet, zodat er geen auto meer door kan rijden. De palen kunnen niet alleen worden bediend door het gemeentepersoneel, maar ook de ambulances, politie en brandweer moet in de winkelstraten kunnen komen. De palen moeten de winkelstraten afsluiten, maar mogen geen belemmering zijn voor kinderwagens en rolstoelen. Zij moeten ook zonder hinder het winkelcentrum kunnen bezoeken.

Voor het bezoeken van een winkelcentrum

Klik hier voor meer info als u een mooi, veilig en gezellig winkelcentrum wil bezoeken. Natuurlijk zijn er veel winkelcentrums, maar het is ook verstandig om er een te nemen die bij u in de buurt is. Wanneer u met de fiets bent, is het belangrijk dat er voldoende fietsenrekken zijn om de fiets weg te zetten. Zo’n fietsenrek moet bij de ingang van het winkelcentrum staan. Ook moet een winkelcentrum voorzien zijn van voldoende parkeerplaatsen voor auto’s. Er zijn altijd vaak mensen die een dagje uit willen gaan en dan is het bezoeken van een gezellig winkelcentrum zeker aan te raden. Als het overdekt is en er zijn voldoende terrasjes en restaurants, dan kunt u daar gemakkelijk een aantal uren doorbrengen.

Alles wat je moet weten over akoestische panelen

Als jouw kantoor een open-ruimteconcept gebruikt, kunt je te maken krijgen met galm en echo. Op deze manier zullen de medewerkers zich moeilijk kunnen concentreren. In dit geval kun je akoestische panelen laten maken voor jouw kantoor. Dit paneel kan het geluid absorberen en de galm in jouw ruimte verminderen. De akoestische panelen zijn meestal gemaakt van schuim of stof. De panelen kunnen in verschillende vormen worden gesneden om jouw interieurontwerp te complementeren. Je kunt het akoestische paneel installeren als scheidingswand, bureauscherm of decoratieve panelen. Wanneer het paneel correct is geïnstalleerd, zal het het geluid effectief kunnen verspreiden en absorberen.

De voordelen van akoestische panelen

Akoestische panelen van Marcol zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn effectief om de akoestiek in verschillende ruimtes zoals kantoren, restaurants, zalen en muzieklocaties te verbeteren. Elke ruimte vraagt ​​om verschillende soorten panelen. Als je galm in jouw bedrijfsruimte wilt elimineren, kun je beter akoestische panelen op maat bestellen. Het plaatsen van akoestische panelen biedt veel voordelen. Afhankelijk van hoe de panelen zijn geïnstalleerd, kunnen ze verschillende functies vervullen. Ze kunnen bijvoorbeeld geluid absorberen, geluidsoverlast verminderen en de akoestiek verbeteren. Hierdoor kunnen de panelen op verschillende locaties worden geplaatst.

Wat te overwegen bij het installeren van akoestische panelen

Voordat je de akoestische panelen installeert, moet je het doel van het toepassen van akoestische panelen bepalen. Wil je ze gebruiken om het achtergrondgeluid te verminderen? Of wil je de panelen plaatsen om de geluidsoverdracht te beperken? Verschillende doeleinden bepalen het type panelen en de locatie om ze te installeren. De factoren die van invloed zijn op de prestaties van de panelen zijn het type kamer, bestaand meubilair, activiteiten in de kamer en materialen in de kamer. Het beste is om met een specialist te praten om de beste locaties te bespreken om de panelen te installeren.

Akoestische panelen kopen

Een effectieve manier om de productiviteit op kantoor te verhogen, is door een comfortabele werkplek te bieden. Creëer bijvoorbeeld een kantoorruimte met een goede akoestiek zodat de medewerkers zich kunnen concentreren op hun werk. Het installeren van akoestische panelen is de beste oplossing om echo en galm in een ruimte tegen te gaan. Het kan  geluiden goed absorberen. Zo worden medewerkers niet afgeleid door stemmen van hun collega’s. De akoestische panelen moeten op maat worden gemaakt en geïnstalleerd op basis van de inrichting van jouw kantoor. Dus als je akoestische panelen met geweldige prestaties wilt hebben, moet je deze bij een gerenommeerde leverancier bestellen. Vind nu de gerenommeerde leverancier en bestel meteen jouw akoestische panelen!

knoopcel

De gevaren van knoopcelbatterijen

Knoopcel batterijen zijn kleine, ronde lithium-ionbatterijen die veel van onze alledaagse apparaten, zoals horloges, afstandsbedieningen en gehoorapparaten, van stroom voorzien. Hoewel deze batterijen erg handig zijn, kunnen ze ook erg gevaarlijk zijn. Hier zijn enkele van de gevaren die verband houden met knoopcelbatterijen:

1. Ze kunnen giftige chemicaliën lekken.

2. Bij inslikken kunnen ze ernstige inwendige brandwonden veroorzaken.

3. Ze kunnen brand veroorzaken als ze niet op de juiste manier worden weggegooid.

Knoopcelbatterijen zijn misschien klein, maar ze hebben een grote impact. Zorg ervoor dat u ze met zorg behandelt en gooi ze op de juiste manier weg om mogelijke ongevallen of verwondingen te voorkomen.

Gevaren van knoopcelbatterijen:

Knoopcelbatterijen zijn kleine, ronde batterijen die veel worden gebruikt in horloges, gehoorapparaten en vele andere kleine elektronica. Hoewel ze erg handig zijn, kunnen ze ook erg gevaarlijk zijn. Knoopcelbatterijen bevatten een zeer corrosieve chemische stof, lithium genaamd, die ernstige brandwonden kan veroorzaken als deze in contact komt met de huid. Als knoopcelbatterijen worden ingeslikt, kunnen ze inwendige bloedingen en de dood veroorzaken. Het is belangrijk om knoopcellen buiten het bereik van kinderen te houden en op de juiste manier weg te gooien.

Knoopcelbatterijen inslikken

Het inslikken van knoopcelbatterijen is een ernstig gezondheidsrisico voor kinderen. Als een kind een knoopcelbatterij inslikt, kan deze vast komen te zitten in de keel en ernstige brandwonden veroorzaken. Als de batterij wordt ingeslikt, kan deze ook chemicaliën in het lichaam van het kind lekken en inwendige bloedingen veroorzaken. Knoopcelbatterijen zijn te vinden in veel huishoudelijke artikelen, zoals afstandsbedieningen, speelgoed en horloges. Het is belangrijk om deze items buiten het bereik van kinderen te houden. Als u denkt dat uw kind een knoopcelbatterij heeft ingeslikt, bel dan onmiddellijk 911.

Lekkende knoopcelbatterijen

Wanneer een knoopcelbatterij wordt ingeslikt, kan deze binnen twee uur ernstige interne brandwonden veroorzaken. Als u denkt dat uw kind een knoopcelbatterij heeft ingeslikt, is het belangrijk onmiddellijk medische hulp in te roepen.

Knoopcelbatterijen worden vaak aangetroffen in kleine elektronica, zoals horloges of gehoorapparaten. Ze zijn ook te vinden in speelgoed of afstandsbedieningen. Als een kind een van deze batterijen inslikt, kan het vast komen te zitten in de keel en door het weefsel gaan branden.

Symptomen van een kind dat een knoopcelbatterij inslikt, zijn kwijlen, moeite met slikken en pijn in de borst of buik. Als uw kind een van deze symptomen heeft, moet u het meteen naar de eerste hulp brengen.

Knoopcelbatterijen inhaleren

Als u of iemand die u kent een knoopcelbatterij heeft ingeslikt of ingeademd, is het belangrijk onmiddellijk medische hulp in te roepen. Knoopcelbatterijen zijn kleine batterijen ter grootte van een muntstuk die vaak worden gebruikt in horloges, hoortoestellen en afstandsbedieningen. Als een van deze batterijen wordt ingeslikt, kan deze vast komen te zitten in de keel of slokdarm en ernstige brandwonden veroorzaken. Het inademen van een knoopcelbatterij kan ook de longen en andere organen beschadigen.

werk

Werkkleding kopen, waar doe ik dat?

Werkkleding kopen doe je natuurlijk om je werk op een betere en veiligere manier uit te kunnen voeren. Het is belangrijk dat je je goed voelt in de kleding. Het is daarnaast belangrijk dat het beschermende eigenschappen heeft. Wanneer je het op die manier bekijkt, dan is het dus ook niet gek dat je het liefst bij een specialist aanklopt. Dan kom je al snel bij Workwear4all uit. Dit is een echte specialist op dit gebied. Er zijn meerdere redenen aan te voeren om hier aan te kloppen.

Zeker zijn van de kwaliteit

Werkkleding kopen is alleen een goed idee als de kwaliteit goed op orde is. Bedenk je dat je er tenminste 8 uur per dag in moet kunnen werken. En dat dan ook nog eens 5 dagen per week. Je wilt dan niet dat het na een maand al begint te slijten. Je wilt er juist zeker van zijn dat je er lekker lang mee kan doen. Zonder dat de kwaliteit of de specifieke eigenschappen er minder van worden. Daarom kies je voor de speciaalzaak.

Een juiste mate van bescherming

Werkkleding kopen doe je ook omdat het een beschermende werking kan hebben. Denk aan brandvertragende eigenschappen, om maar eens iets te noemen. Het moet dan ook wel de eigenschappen hebben die jij wenst. In dat opzicht is het belangrijk om goed te bekijken wat er voor jouw beroep belangrijk is. Bij een echte specialist vind je de verschillende items voor de verschillende soorten beroepen. Dit maakt het net wat gemakkelijker om de juiste keuze te maken.

Er goed uitzien

Werkkleding kopen doe je met de eigenschappen voor je werk op het oog. Dat neemt niet weg dat je er natuurlijk ook wel goed uit wilt zien. Het is daarom ook fijn om te weten dat een specialist je ook allerlei items kan bieden die passen bij de laatste mode. Het is goed om lekker in je vel te zitten en daar speelt kleding een belangrijke rol in. Er zijn voldoende goede items die je kan kiezen, ongeacht de stijl die je hebt. Dat is een ontwikkeling van de laatste jaren.

Ook voor andere items

Je werkkleding kopen is een belangrijke stap. Dat neemt niet weg dat je ook verder moet kijken. Goede werkschoenen of laarzen aantrekken is bijvoorbeeld ook heel belangrijk. Daarom is het ook goed om te weten dat je bij een speciaalzaak zoals Workwear4all ook al dit soort zaken kan vinden. Met de zekerheid dat je dus goed voor de dag komt en ook nog eens optimaal beschermd bent. Alles wat je zoekt en nodig hebt is op die manier te vinden.

Hoe verkoop je je installatietechniek bedrijf voor de beste prijs?

Als je eenmaal deze levensveranderende beslissing genomen hebt – of dat nu is vanwege een scheiding, een exit strategie, gezondheidsredenen of om andere interesses na te jagen – moet je vijf dingen weten die je gaan helpen je bedrijf voor maximale waarde te verkopen in deze steeds complexer wordende markt.

1. Kies de juiste bedrijfsmakelaar

Je bedrijf verkopen is een grote beslissing. Je hebt er waarschijnlijk jaren aan besteed om het op te bouwen, en je hebt onvermoeibaar gewerkt om de strategie en de operaties aan te sturen zodat het winstgevend blijft. Misschien heb je een punt bereikt waarop je niet meer de juiste vaardigheden hebt om een uitbreidingsstrategie aan te sturen en is een nieuwe eigenaar met beter aangepaste vaardigheden in staat deze volgende fase van groei voor het bedrijf te bereiken en het op te schalen tot zijn volle potentieel.

Je bedrijf verkopen is een kans om rendement te halen uit je investering van tijd, geld en jaren van risico’s nemen om je droom te financieren. Daarom is het belangrijk dat je een ervaren bedrijfsmakelaar met een bewezen staat van dienst aanwijst om je te helpen slagen.

Makelaars zijn specialisten op zakelijk gebied, waarbij de meeste doorgewinterde makelaars zelf succesvolle bedrijven bezeten hebben. Deze expertise stelt hen in staat gedegen begeleiding en kennis van de bedrijfstak te geven die je niet zou hebben als je zelf zou besluiten het bedrijf te verkopen. Veel makelaars zullen je vertellen dat in gevallen waarin verkopers hun vraagprijs niet krijgen, het bedrijf niet voldoende op de verkoop was voorbereid of een onrealistische bedrijfswaardering werd gegeven die serieuze kopers naar de uitgang deed rennen.

Als je de juiste makelaar kiest om je bedrijf te verkopen, krijg je niet alleen reclame, maar ook deskundige hulp bij een marktgerichte waardebepaling, een marketingplan en hulp bij overeenkomsten en juridische documentatie.

Een ervaren makelaar gaat een stap verder om de zaak van zijn cliënt te leren kennen en gaat niet meteen voor een verkoopoffensief. Inzicht in je bedrijf zal ervoor zorgen dat de makelaar geloofwaardig advies kan geven over wat je tijdens het verkoopproces kunt verwachten en manieren om de marketingstrategie uit te stippelen. Je hebt er lange uren, zweet en soms tranen in gestoken om je bedrijf te laten groeien, dus neem geen genoegen met een onervaren makelaar om het te verkopen.

2. Bepaal de werkelijke waarde van je bedrijf

Inzicht in wat je bedrijf werkelijk waard is helpt om je eindeloze uren van hard werk en de investeringen die je gedaan hebt een cijfer te geven. Je makelaar kan je helpen om een reële marktgerelateerde waarde voor je bedrijf te bepalen en advies geven over hoe je de waarde ervan kunt verhogen. Ervaren makelaars hebben het vermogen om huidige of potentiële problemen in je bedrijf op te sporen die je kunt aanpakken voordat je het op de markt brengt.

Het aanpakken van deze problemen zorgt ervoor dat je de zaak niet te laag prijst en het risico loopt de jaren van hard werk die je erin hebt gestoken te verliezen. Deze strategische kennis helpt om KPI’s vast te stellen die je kunnen helpen om de prestaties te blijven beoordelen en weloverwogen beslissingen te nemen, ook als de zaak op de markt staat.

Je makelaar zal een eerlijke, markt-gerelateerde waardebepaling geven die zal voorkomen dat potentiële kopers je vraagprijs proberen af te zwakken met lage biedingen die er niet toe zullen leiden dat je maximale waarde krijgt. Deskundige makelaars kennen het economische klimaat, het gedrag van kopers en trends, en zijn toegerust om transparante en eerlijke taxaties te geven die op je verkoopdoelstellingen zijn afgestemd.

3. Presenteer je bedrijf professioneel en vertrouwelijk

Bij het verkopen van een bedrijf kan de waarde van professionele marketing niet overschat worden. Je bedrijf verkopen is aantoonbaar een van de meest stressvolle dingen die je als ondernemer zult doen, en als je de beslissing genomen hebt om te verkopen, wil je een naadloze, vlotte verkoop die je een eerlijke vraagprijs oplevert. Maar om de beste vraagprijs te krijgen, moet je de beste kopers aantrekken. Dit betekent dat je moet investeren in een goede marketingstrategie waarmee je een gekwalificeerde groep potentiële kopers kunt bereiken.

Je makelaar doet namens jou de marketing en reclame, en deelt aan potentiële kopers saillante informatie over de zaak mee, waaronder huur, activa, voorraadniveaus, financiële en verkoopgegevens en personeelsgegevens. De makelaar moet het bedrijf agressief op de markt brengen, maar met de striktste vertrouwelijkheid. De belangrijkste reden hiervoor is dat als bepaalde bijzonderheden over het bedrijf algemeen bekend worden, de levensvatbaarheid van de bedrijfsverkoop ernstig in het gedrang kan komen. Als zodanig is een goede makelaar nauwgezet over de manier waarop het bedrijf op de markt gebracht wordt en over de kanalen die gebruikt worden om geïnteresseerde kopers te vinden.

Tip: Installatietechniek Bedrijf Verkopen | Installatie Bedrijven Kopen

4. Vind kwalitatief goede kopers

Een actieve bedrijfsmakelaar zal een database van serieuze, gekwalificeerde kopers hebben. Dit is een belangrijke vraag om te stellen vóór je een makelaar aanwijst, om te vermijden dat je in gesprek gaat met kopers die alleen maar “aan het rondkijken” zijn. Over het algemeen stellen gekwalificeerde kopers vragen naar specifieke bedrijven en je makelaar zal je aan deze kopers kunnen koppelen.

Makelaars moeten vertrouwelijkheidsovereenkomsten hebben en vaak worden ook kredietcontroles uitgevoerd bij aspirant-kopers, zodat de hoogste mate van discretie en vertrouwelijkheid verzekerd is om je belangen te beschermen. Een goede makelaar moet een kopersprofiel hebben dat belangrijke aspecten omvat zoals gemiddeld inkomen, opleiding en demografische gegevens. Deze gegevens maken gerichte marketing mogelijk om specifieke kopers te bereiken.

5. Structureer een goede deal

Het structureren van deals is een wetenschap die uitstekende communicatie- en onderhandelingstechnieken combineert met kennis van de industrie. Een goed gestructureerde deal is niet gebaseerd op de vraagprijs alleen. Er zijn verschillende belangrijke aspecten waarover overeenstemming moet worden bereikt, waaronder, maar niet beperkt tot:

– Vereiste aanbetaling van de koper
– Beschikbaarheid van verkopersfinanciering en de voorwaarden daarvan
– Structurering van de transactie
– Niet-concurrentiebedingen, indien van toepassing

Er zijn verschillende redenen om je bedrijf te verkopen, en nu de vraag van kopers ongekend hoog is, is er geen beter moment om een maximale waarde voor je jaren van hard werk veilig te stellen.

Je hebt erover nagedacht en gepraat met familie en vrienden en je hebt besloten dat het wel eens het juiste moment zou kunnen zijn om je bedrijf te verkopen. Volgens een rapport zijn overnames van kleine bedrijven uitstekend op gang gekomen, en overtroffen ze in het vierde kwartaal van 2021 het niveau van vóór de pandemie. Nog interessanter is dat de verkoopprijzen met 16% zijn gestegen als gevolg van de lage rente en de sterke vraag naar goed presterende bedrijven.

Als je eenmaal deze levensveranderende beslissing genomen hebt – of dat nu is vanwege een scheiding, een exit strategie, gezondheidsredenen of om andere interesses na te jagen – moet je vijf dingen weten die je gaan helpen je bedrijf voor maximale waarde te verkopen in deze steeds complexer wordende markt.

1. Kies de juiste bedrijfsmakelaar

Je bedrijf verkopen is een grote beslissing. Je hebt er waarschijnlijk jaren aan besteed om het op te bouwen, en je hebt onvermoeibaar gewerkt om de strategie en de operaties aan te sturen zodat het winstgevend blijft. Misschien heb je een punt bereikt waarop je niet meer de juiste vaardigheden hebt om een uitbreidingsstrategie aan te sturen en is een nieuwe eigenaar met beter aangepaste vaardigheden in staat deze volgende fase van groei voor het bedrijf te bereiken en het op te schalen tot zijn volle potentieel.

Je bedrijf verkopen is een kans om rendement te halen uit je investering van tijd, geld en jaren van risico’s nemen om je droom te financieren. Daarom is het belangrijk dat je een ervaren bedrijfsmakelaar met een bewezen staat van dienst aanwijst om je te helpen slagen.

Makelaars zijn specialisten op zakelijk gebied, waarbij de meeste doorgewinterde makelaars zelf succesvolle bedrijven bezeten hebben. Deze expertise stelt hen in staat gedegen begeleiding en kennis van de bedrijfstak te geven die je niet zou hebben als je zelf zou besluiten het bedrijf te verkopen. Veel makelaars zullen je vertellen dat in gevallen waarin verkopers hun vraagprijs niet krijgen, het bedrijf niet voldoende op de verkoop was voorbereid of een onrealistische bedrijfswaardering werd gegeven die serieuze kopers naar de uitgang deed rennen.

Als je de juiste makelaar kiest om je bedrijf te verkopen, krijg je niet alleen reclame, maar ook deskundige hulp bij een marktgerichte waardebepaling, een marketingplan en hulp bij overeenkomsten en juridische documentatie.

Een ervaren makelaar gaat een stap verder om de zaak van zijn cliënt te leren kennen en gaat niet meteen voor een verkoopoffensief. Inzicht in je bedrijf zal ervoor zorgen dat de makelaar geloofwaardig advies kan geven over wat je tijdens het verkoopproces kunt verwachten en manieren om de marketingstrategie uit te stippelen. Je hebt er lange uren, zweet en soms tranen in gestoken om je bedrijf te laten groeien, dus neem geen genoegen met een onervaren makelaar om het te verkopen.

2. Bepaal de werkelijke waarde van je bedrijf

Inzicht in wat je bedrijf werkelijk waard is helpt om je eindeloze uren van hard werk en de investeringen die je gedaan hebt een cijfer te geven. Je makelaar kan je helpen om een reële marktgerelateerde waarde voor je bedrijf te bepalen en advies geven over hoe je de waarde ervan kunt verhogen. Ervaren makelaars hebben het vermogen om huidige of potentiële problemen in je bedrijf op te sporen die je kunt aanpakken voordat je het op de markt brengt.

Het aanpakken van deze problemen zorgt ervoor dat je de zaak niet te laag prijst en het risico loopt de jaren van hard werk die je erin hebt gestoken te verliezen. Deze strategische kennis helpt om KPI’s vast te stellen die je kunnen helpen om de prestaties te blijven beoordelen en weloverwogen beslissingen te nemen, ook als de zaak op de markt staat.

Je makelaar zal een eerlijke, markt-gerelateerde waardebepaling geven die zal voorkomen dat potentiële kopers je vraagprijs proberen af te zwakken met lage biedingen die er niet toe zullen leiden dat je maximale waarde krijgt. Deskundige makelaars kennen het economische klimaat, het gedrag van kopers en trends, en zijn toegerust om transparante en eerlijke taxaties te geven die op je verkoopdoelstellingen zijn afgestemd.

3. Presenteer je bedrijf professioneel en vertrouwelijk

Bij het verkopen van een bedrijf kan de waarde van professionele marketing niet overschat worden. Je bedrijf verkopen is aantoonbaar een van de meest stressvolle dingen die je als ondernemer zult doen, en als je de beslissing genomen hebt om te verkopen, wil je een naadloze, vlotte verkoop die je een eerlijke vraagprijs oplevert. Maar om de beste vraagprijs te krijgen, moet je de beste kopers aantrekken. Dit betekent dat je moet investeren in een goede marketingstrategie waarmee je een gekwalificeerde groep potentiële kopers kunt bereiken.

Je makelaar doet namens jou de marketing en reclame, en deelt aan potentiële kopers saillante informatie over de zaak mee, waaronder huur, activa, voorraadniveaus, financiële en verkoopgegevens en personeelsgegevens. De makelaar moet het bedrijf agressief op de markt brengen, maar met de striktste vertrouwelijkheid. De belangrijkste reden hiervoor is dat als bepaalde bijzonderheden over het bedrijf algemeen bekend worden, de levensvatbaarheid van de bedrijfsverkoop ernstig in het gedrang kan komen. Als zodanig is een goede makelaar nauwgezet over de manier waarop het bedrijf op de markt gebracht wordt en over de kanalen die gebruikt worden om geïnteresseerde kopers te vinden.

Tip: Installatietechniek Bedrijf Verkopen | Installatie Bedrijven Kopen

4. Vind kwalitatief goede kopers

Een actieve bedrijfsmakelaar zal een database van serieuze, gekwalificeerde kopers hebben. Dit is een belangrijke vraag om te stellen vóór je een makelaar aanwijst, om te vermijden dat je in gesprek gaat met kopers die alleen maar “aan het rondkijken” zijn. Over het algemeen stellen gekwalificeerde kopers vragen naar specifieke bedrijven en je makelaar zal je aan deze kopers kunnen koppelen.

Makelaars moeten vertrouwelijkheidsovereenkomsten hebben en vaak worden ook kredietcontroles uitgevoerd bij aspirant-kopers, zodat de hoogste mate van discretie en vertrouwelijkheid verzekerd is om je belangen te beschermen. Een goede makelaar moet een kopersprofiel hebben dat belangrijke aspecten omvat zoals gemiddeld inkomen, opleiding en demografische gegevens. Deze gegevens maken gerichte marketing mogelijk om specifieke kopers te bereiken.

5. Structureer een goede deal

Het structureren van deals is een wetenschap die uitstekende communicatie- en onderhandelingstechnieken combineert met kennis van de industrie. Een goed gestructureerde deal is niet gebaseerd op de vraagprijs alleen. Er zijn verschillende belangrijke aspecten waarover overeenstemming moet worden bereikt, waaronder, maar niet beperkt tot:

– Vereiste aanbetaling van de koper
– Beschikbaarheid van verkopersfinanciering en de voorwaarden daarvan
– Structurering van de transactie
– Niet-concurrentiebedingen, indien van toepassing

Er zijn verschillende redenen om je bedrijf te verkopen, en nu de vraag van kopers ongekend hoog is, is er geen beter moment om een maximale waarde voor je jaren van hard werk veilig te stellen.

Hoe kiest u het juiste toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf

Het kiezen van het juiste toegangscontrolesysteem voor je bedrijf kan moeilijk zijn. In deze blog schetsen we de voor- en nadelen van verschillende soorten toegangscontrole. Dit zal je helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welk systeem het beste is voor jouw behoeften.

1. Wat is toegangscontrole en wat zijn de verschillende soorten?

Toegangscontrole is een systeem dat de toegang tot een eigendom of gebied beheert en beperkt. Er zijn veel verschillende soorten toegangscontrolesystemen op de markt, waaronder sleutelkaarten, biometrische scanners en wachtwoorden.

Elk type toegangscontrolesysteem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sleutelkaarten zijn goedkoop en gemakkelijk te gebruiken, maar ze kunnen verloren gaan of gestolen worden. Biometrische scanners zijn veiliger, maar ze kunnen duurder zijn. Wachtwoorden zijn de meest gebruikelijke vorm van toegangscontrole, maar ze kunnen gemakkelijk worden vergeten.

2. Hoe kies je het juiste toegangscontrolesysteem voor jouw bedrijf?

Bij de keuze van een toegangscontrolesysteem voor jouw bedrijf is het belangrijk rekening te houden met uw behoeften en budget. De belangrijkste factoren zijn veiligheid en gebruiksgemak.

Veiligheid is de belangrijkste factor bij de keuze van een toegangscontrolesysteem. Biometrische scanners zijn de veiligste optie, gevolgd door sleutelkaarten en wachtwoorden. Als veiligheid de hoogste prioriteit is, zijn biometrische scanners de beste optie.

Gebruiksgemak is ook een belangrijke factor om te overwegen. Sleutelkaarten en wachtwoorden zijn het gemakkelijkst te gebruiken, terwijl biometrische scanners moeilijker kunnen zijn. Als je een systeem nodig hebt dat gemakkelijk te gebruiken is, zijn sleutelkaarten of wachtwoorden de beste optie.

3. Hoe installeer en gebruikt je een toegangscontrolesysteem?

Het installeren en gebruiken van een toegangscontrolesysteem is niet moeilijk. De meeste systemen worden geleverd met een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je het systeem installeert en gebruikt. Je moet de lezer monteren en aansluiten op de stroomvoorziening. De bedrading en installatie kan door een vakman worden gedaan of Je kunt het zelf doen.

Zodra het systeem is geïnstalleerd, kan je het programmeren om met je bestaande beveiligingssysteem te werken. Je kunt ook extra functies toevoegen, zoals toegangscontrole op basis van tijd of toegang op afstand.

Dus…

Toegangscontrole is een systeem dat de toegang tot een eigendom of gebied beheert en beperkt. Er zijn veel verschillende soorten toegangscontrolesystemen op de markt, waaronder sleutelkaarten, biometrische scanners en wachtwoorden. Elk type toegangscontrolesysteem heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bij het kiezen van een toegangscontrolesysteem voor je bedrijf is het belangrijk om rekening te houden met je behoeften en budget. De belangrijkste factoren zijn veiligheid en gebruiksgemak. Het installeren en gebruiken van een toegangscontrolesysteem is niet moeilijk. De meeste systemen worden geleverd met een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u het systeem installeert en gebruikt. Raadpleeg easysecure.nl voor meer informatie over toegangscontrole.

ERP-systemen hebben de toekomst

ERP-systemen hebben de toekomst

Veel bedrijven zweren tegenwoordig bij het gebruik van een ERP-systeem. Met name de middelgrote tot grote bedrijven kunnen hier vele voordelen van ondervinden. Vroeger was het gebruikelijk om een apart programma te hebben voor de verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering. Tegenwoordig kunnen al deze losstaande onderdelen worden samengevoegd in één handig ERP-systeem. Maar wat is een ERP-systeem nu precies? Welke ERP-systemen bestaan er zoal? En wat zijn de voordelen van een ERP systeem? Je leest de antwoorden op deze vragen hieronder. Lees daarom snel even verder en ontdek zelf waarom ERP-systemen de toekomst hebben.

Wat is een ERP-systeem?

ERP is een veelgebruikte afkorting binnen het bedrijfsleven. Het staat voor de Engelse benaming Enterprise Resource Planning. Wanneer we het over ERP hebben, hebben we het over computerprogramma’s die het mogelijk maken om de verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering samen te voegen en op elkaar af te stemmen. Het gaat hierbij om verschillende bedrijfsprocessen zoals de inkoop, het voorraadbeheer, de opslag, de productie en de verkoop alsook de financiën. Een ERP-systeem bestaat uit meerdere kleine deelprogramma’s die elk afzonderlijk ondersteuning bieden aan al deze verschillende bedrijfsprocessen. Elk deelprogramma heeft dan ook zijn eigen specifieke en afgebakende taak.

Enkele voorbeelden van ERP-systemen

Sommige ERP-pakketten zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaalde branche. Andere ERP-pakketten hebben weer een wat meer algemenere insteek. Enkele voorbeelden van bekende ERP-systemen zijn Oracle, SAP en Microsoft. Oracle is een Amerikaans softwarebedrijf. SAP komt uit Duitsland en is een acroniem voor: ‘Systemanalyse Programmentwicklung’. Vertaald naar het Engels betekent dit: System Analysis Program Development. Microsoft kent vrijwel iedereen van de Windows besturingssystemen. Maar wist je ook dat Microsoft ERP aanbiedt? Denk bijvoorbeeld aan Navision, NAV en Business Dynamics. Bij Qexpertise kunnen ze je er meer over vertellen!

Het grootste voordeel van een ERP-systeem

Het grootste voordeel van een ERP-systeem is dat je niet verschillende programma’s hoeft te gebruiken voor verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering. Deze losse programma’s zijn vaak niet of nauwelijks op elkaar afgestemd en kunnen daardoor moeilijk samenwerken en geïntegreerd worden. Hier heb je bij een volwaardig ERP-systeem geen last van. Alle onderdelen kunnen eenvoudig en snel op elkaar afgestemd worden. Een ERP-systeem zorgt dan ook voor een gestroomlijnd geheel. Hierdoor wordt de bedrijfsvoering efficiënter. Tevens kun je makkelijk zien waar de knel- en verbeterpunten voor jouw bedrijfsvoering zitten. Een ERP-systeem is zo gek dus nog niet!

verhuurders

Portaal met verhuurders opslag

Wanneer u op zoek bent naar een locatie om goederen op te slaan is dit de website waar u de geschikte oplossing vindt. Zij brengen huurders en verhuurders nader tot elkaar en fungeren daarbij als tussenpersoon. Het principe werkt heel eenvoudig. Door het gehele land zitten particulieren en bedrijven die een ruimte aanbieden. Als potentiële huurder zoekt u in eerste instantie op de locatie bij u in de buurt waar u opslagruimte wilt huren. Daarbij kunt u tevens een selectie maken qua grootte en type ruimte. U krijgt een overzicht te zien van alle aangeboden ruimtes. Deze zijn voorzien van informatie over grootte, ligging, huurprijzen en voorwaarden. Tevens zijn er foto’s te bekijken. Zo kunt u een goed vergelijk maken van alles waar u in geïnteresseerd bent.

Betrouwbaar huren

Opslagmarkt gaat met name in zee met verhuurders die vooraf geverifieerd zijn. Dat wil zeggen dat ze gecheckt worden op een aantal punten zoals betrouwbaarheid en eerlijkheid. Verder moeten de aangeboden opslagruimten schoon zijn, droog en voldoende veiligheid bieden. Wanneer u een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde opslagruimte verloopt de betaling hiervoor via Opslagmarkt. Zo weet u altijd zeker dat u geen enkel risico loopt. Zij brengen u in contact met de verhuurder waarmee u alles onderling verder af kunt handelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de manier waarop u toegang krijgt tot de opslagruimte en de tijdstippen. Er zijn zelfs verhuurders waar u dag en nacht terecht kunt. Ook dat is een punt om in uw achterhoofd te houden bij het maken van uw keuze.

Huren via Opslagmarkt als bedrijf

Niet alleen voor particulieren is het interessant om extra opslagruimte te huren via Opslagmarkt. Ook voor bedrijven is het een grote uitkomst. Hebt u seizoensgebonden artikelen die u tijdelijk elders wilt opslaan? Oude administratie of archief die bewaard moet blijven maar teveel ruimte inneemt in uw kantoorpand? Opslagmarkt biedt u een keur aan mogelijkheden om dit, tijdelijk of permanent, elders op te slaan. Voor al uw spullen, groot of klein, zakelijk of particulier, biedt Opslagmarkt u op eenvoudige en goedkope wijze de helpende hand.