• info@drosinstallatietechniek.nl

Waarom het een goed idee is om een onderhoudsbedrijf in te huren!

iso

Waarom het een goed idee is om een onderhoudsbedrijf in te huren!

Het onderhouden en beheren van commerciële of residentiële eigendommen is geen gemakkelijke taak; u zult professionals moeten inhuren om zowel het interieur als het exterieur van uw bedrijf of woning te repareren en te ondersteunen. Het facilitair managementbedrijf kan al het werk uitvoeren dat verband houdt met het onderhoud van complexe commerciële vastgoedoperaties.

Wat doet een facilitair managementbedrijf?

Een facilitair managementbedrijf heeft veel taken uit te voeren om te voldoen aan de verschillende behoeften van organisaties; deze omvatten het beheren van productie- en industriële gebouwen, kantoorgebouwen, winkelcentra en parken, sportfaciliteiten, ziekenhuizen, hotels, arena’s en nog veel meer.

Facilitaire managementdiensten nemen alle verantwoordelijkheden van een eigenaar of huurder op zich die zij moeten uitvoeren om hun ruimte soepel te laten functioneren.

Wat betekent facilitair management?

Facilitair management is een beroep dat het onderhoud van de gebouwen en apparatuur van een organisatie omvat. Als facilitair manager zijn uw taken ervoor te zorgen dat de beste praktijken worden gevolgd voor maximale efficiëntie en dat de beste werkomgeving voor medewerkers wordt geboden.

Dit beroep heeft verschillende taken, afhankelijk van de grootte en structuur van de specifieke organisatie. Facilitaire managers zijn verantwoordelijk voor strategische planning en de dagelijkse operaties, specifiek met betrekking tot gebouwen en terreinen.

Rollen van een Facilitair Managementbedrijf

De vier belangrijkste functies van facilitaire managementbedrijven zijn als volgt:

Ondersteuning van Mensen

De eerste primaire rol van een facilitair managementbedrijf is het creëren en onderhouden van een gezonde werkomgeving voor medewerkers. Dit komt in vele categorieën, waaronder het aantrekken en behouden van toptalent, het verbeteren van efficiëntie en productiviteit en het creëren van een gezonde werkomgeving. Facilitaire managers zullen medewerkers op verschillende manieren van dienst zijn, inclusief het omgaan met noodsituaties, het beheren van directories, het veranderen van kantoren en ruimtegebruik, enz.

Het Vestigen van Processen

Het vestigen van een proces brengt orde en richting in de werkplek. Wanneer er orde en richting is, kan het bedrijf optimaal presteren en op tijd leveren wat er van hen wordt verwacht. De werkplek functioneert op veel processen, waaronder het indienen van een werkorderverzoek, ruimtereservering binnen de faciliteit, het verzorgen van gasten en bezoekers, enz. Wanneer er problemen en chaos ontstaan, is het de verantwoordelijkheid van de facilitaire managers om de orde te handhaven en ervoor te zorgen dat alles weer op het juiste spoor komt.

Onderhoud en Verbetering van Faciliteiten

Facilitaire managers zijn ook verantwoordelijk voor het verbeteren van fysieke gebouwen, zoals de naam al doet vermoeden. Deze mensen zullen gebouwen repareren, onderhouden en verbeteren; ze zullen het interieur van het gebouw schoonmaken en indien nodig decoreren.

Technologie-integratie

Het identificeren en implementeren van de juiste technologie in een bedrijf is een andere taak van een facilitair manager. De IT-afdeling is verantwoordelijk voor het integreren van de fysieke technologie, maar facilitaire managers zullen beslissen hoe deze worden geselecteerd, gebruikt en benut.

De professionals van ISM Facility Services kunnen uw verde vragen beantwoorden!

4 Redenen om een Facilitair Managementbedrijf in te Huren

Er zijn veel redenen waarom uw bedrijf of gebouw een facilitair managementbedrijf moet inhuren. Deze redenen zijn onder meer:

Vaardigheden en Kennis

Facilitaire managementbedrijven zijn professionals in het op de best mogelijke manier beheren van een bedrijf. Een goed bedrijf zal voor al uw behoeften zorgen, van schoonmaken, stoffen en saniteren. Er komt meer kijken bij kantooronderhoud dan alleen het schoonmaken van vloeren en bureaus. Een professionele facilitair manager weet wat er gedaan moet worden om een hygiënische omgeving te bieden voor u en uw medewerkers.

Morale en Sfeer

Het is frustrerend voor medewerkers om in te klokken en vervolgens te beginnen met het opruimen van de kantoren. Wanneer een bedrijf een professional inhuurt om dat allemaal te doen, kan de moraal dalen; medewerkers hoeven niet langer het afval te legen, de badkamers schoon te maken, enz.; ze zullen zich uitsluitend concentreren op wat ze zijn ingehuurd om te doen en dus werk van hoge kwaliteit produceren. Het schoonmaken overlaten aan de experts in facilitair management zal uw algehele bedrijfsvoering verbeteren en u helpen meer klanten aan te trekken en meer winst te genereren.

Ademhalingsgevaren

Wanneer stof zich ophoopt op ramen en jaloezieën op kantoor, beïnvloedt dit degenen die lijden aan ademhalingsproblemen. Medewerkers met astma kunnen ziek worden. Wanneer het werkgebied correct wordt beheerd en regelmatig wordt schoongemaakt, kunnen deze situaties worden vermeden. Het toelaten van facilitair managementexperts om het hele gebouw te beheren, zal u en uw medewerkers helpen gezond en blij te blijven, en wanneer uw medewerkers blij zijn, produceren ze werk van hoge kwaliteit.

Volledig Voorziene Kasten

De experts in facilitair management zullen ervoor zorgen dat bepaalde producten beschikbaar zijn voor u en uw medewerkers of klanten. De producten omvatten zaken zoals papieren handdoeken, toiletpapier, enz. Als bedrijfseigenaar kunt u dergelijke zaken over het hoofd zien, aangezien u waarschijnlijk altijd druk bent met andere verantwoordelijkheden. Iemand hebben die voor zulke zaken zorgt, zal helpen om tevreden klanten te hebben.

Wat zijn de Topvoordelen van het Inhuren van een Facilitair Managementbedrijf?

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van een facilitair managementbedrijf, zoals The Busters Group. De topvoordelen zijn onder meer:

Zorgt ervoor dat de panden en huurders veilig zijn

De taken van facilitair managers omvatten het schoon en veilig houden van de binnen- en buitenkant van het gebouw. Een goed onderhouden gebouw zal meer klanten aantrekken omdat mensen van heldere en nette plaatsen houden.

Behoudt de hoogste efficiëntie in eigendomssystemen en -diensten

CTG Real Estate is een van de beste bedrijven die facilitaire managementdiensten bieden. Dit bedrijf zal onderhoud en verzorging in uw bedrijf opnemen en ervoor zorgen dat uw apparatuur met maximale efficiëntie werkt en zonder storingen.

Minimaliseert de kosten van het runnen van een ruimte

Het inhuren van een facilitair manager helpt om al uw faciliteitendiensten onder één specifiek managementsysteem te houden. Eén persoon hebben om al uw dagelijkse verantwoordelijkheden te beheren stelt u in staat geld te besparen en dingen op tijd gedaan te krijgen.

Bron: https://ismfacilityservices.nl/

Totaal