• info@drosinstallatietechniek.nl

Category Archiveglas

Hoe moet je RVS onderhouden?

Hoe moet je RVS onderhouden?

Op RVS valt viezigheid extra op, door de glanzende laag. Het is bij roestvrijstaal erg belangrijk om het goed te onderhouden, om er zeker van te zijn dat het lang blijft glanzen. Het zou immers zonde zijn, als jouw elektrisch vloerluik onder de vetvlekken zit en erdoor minder glanst. De glanzende laag van het RVS is namelijk een prachtige eigenschap voor een moderne inrichting. Daarom geven wij jou tips hoe je RVS eenvoudig kunt onderhouden!

Eerste onderhoud

Bij oplevering van bijvoorbeeld een vloerluik of trapleuning moet als eerste een eventueel kunststof folie worden verwijderd. Deze dient als beschermlaag tijdens de transport. Het folie is niet altijd permanent. Het is daarom verstandig deze te verwijderen na oplevering. Zo voorkom je dat deze moeilijk te verwijderen zijn in de toekomst.

RVS objecten die buitenstaan reinigen.

Objecten die in de buitenlucht staan, dienen anders gereinigd te worden. Vaak zitten buitenstaande RVS objecten onder het stof, zand en roetdeeltjes. Het reinigen is noodzakelijk om roestvorming te voorkomen. Vaak volstaat het al om het RVS alleen schoon te maken met wat water. Mochten er olie- of vetvlekken op het RVS zitten, dan dien je het schoon te maken met schoonmaakmiddelen op basis van alcohol of alkalische zeep gebruikt worden.

RVS objecten die binnen staan reinigen

Deze objecten moeten anders gereinigd worden ten opzichte van buitenobjecten. Vaak is er sprake van vetvlekken, vingerafdrukken of voedselresten. Deze dien je eenvoudig schoon te maken met een spons en een zeeplossing. Op deze manier verwijder je eenvoudig vetvlekken. Daarnaast kun je voor binnen ook speciale RVS reiniger gebruiken. Deze brengen een extra laagje aan op het RVS, waardoor het RVS langer blijft glanzen. Dit effect houdt meestal enkele weken aan, voordat er weer een nieuwe laag moet worden aangebracht.

Wat moet je niet doen?

Maak nooit gebruik van schuursponzen en sterke reinigingsmiddelen als schuurmiddel. Deze beschadigen het RVS aanzienlijk.

glas bestellen

Gelaagd glas bestellen bij GlasGigant

gelaagd glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd en dat is niet zonder reden. Dit glas is geschikt tegen inbraak en is ook doorval- en letselveilig. Als het glas breek blijven er geen scherpe stukken hangen, het valt uiteen in fijne stukjes. Gelaagd glas bestellen doet u gemakkelijk en snel via de webshop van GlasGigant. Het maakt niet uit welke afmeting u nodig heeft, GlasGigant levert maatwerk glas. Dit betekent dus dat iedere afmeting mogelijk is.

Veiligheidsglas online bestellen, hoe gaat dat?

Om uw glas te bestellen hoeft u de deur niet uit. Vanuit uw stoel is een bestelling binnen een paar klikken al voltooid. Hoe gaat het online bestellen van gelaagd glas? Kies het product dat voldoet aan uw wensen. Dankzij de handige glaskeuzehulp vindt u snel waar u naar op zoek bent. Benodigde artikelen bestelt u vervolgens eenvoudig mee. Kies de gewenste afhaal- of leverdatum en uw glas zal op maat worden gemaakt in een van de glasfabrieken van GlasGigant. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

gelaagd glas bestellen

Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd wel de geschikte afmeting. Zit het formaat waar je naar op zoek bent er toch niet tussen? Vraag gespecialiseerde medewerkers gerust om hulp. Een groot voordeel bij GlasGigant: hoe groter uw bestelling, hoe groter de korting die u de volgende keer ontvangt. Bij iedere order krijgt u “Blinkers”, deze zijn de volgende keer in te wisselen voor extra voordeel.

Gelaagd glas prijs per m2

De totale prijs van uw gelaagd glas hangt af van het aantal vierkante meters die u wenst. De prijs van gelaagd glas wordt per m2 berekend. GlasGigant hanteert groothandelsprijzen en dat is vele euro’s voordeliger, dus u weet zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen. GlasGigant levert glas dor heel Nederland en is specialist op het gebied van glas en toebehoren. Hier kunt u terecht voor zowel kleine aantallen als grote oplages. Meer weten over glas? Breng een bezoek aan de website GlasGigant.

glasgigant logo