• info@drosinstallatietechniek.nl

Wil jij je meterkast/groepenkast laten vervangen? Schakel dan Elektricien Schiedam in

meterkast

Wil jij je meterkast/groepenkast laten vervangen? Schakel dan Elektricien Schiedam in

Elk huis heeft een meterkast of een meterruimte. Formeel wordt de meterkast nu meterruimte genoemd. De reden hiervoor is omdat de meterkast eigenlijk helemaal  geen kast meer is, en het ziet er ook niet zo meer uit. In het bouwregister van 2012 staat precies hoe een meterruimte er nu uit moet zien. De meterkast is een hele belangrijke kast. In de meterkast is een hoop geregeld. De meterkast is de ruimte waar alle aansluitingen en eters zich bevinden. Hierbij kun je denken aan gasmeters, watermeters, hoofdkraan, en de elektriciteitsmeter. Dit is waarom de meterkast zo belangrijk is. Alles wat er in je huis gebeurd wordt geregeld vanuit de meterkast. Als er iets niet goed is aan de meterkast en je wilt het laten vervangen, dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk laten doen. Je wilt natuurlijk niet zonder stroom zitten. 

Meterkast laten vervangen door Elektricien Schiedam 

De meterkast is erg belangrijk, daarom is het belangrijk dat alle werkzaamheden aan de meterkast secuur worden uitgevoerd. In 1976 was het nog niet verplicht om een aardlekschakelaar in de meterkast te hebben. De aardlekschakelaar zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen kortsluitingen. Als je meer groepen wilt laten installeren dan kan dat ook. Mensen die meer groepen laten installeren hebben vaak te weinig groepen, of ze zijn bijvoorbeeld van plan om een laadpaal voor de elektrische auto te laten installeren. Als dit het geval is dan is het mogelijk om van een fase 1 naar een fase 3 groepenkast over te stappen. De elektriciens van Elektricien schiedam worden vaak ingezet om meterkasten te vervangen. Omdat ze zo vaak worden ingezet weten ze precies wat ze moeten doen. De elektriciens hebben veel kennis en een jarenlange ervaring opgebouwd. Twijfel dus niet om Elektricien Schiedam in te schakelen. 

Het voordeel van het inschakelen van Elektricien Schiedam

Het voordeel van het inschakelen van Elektricien Schiedam is dat het bedrijf lokaal is. Omdat het bedrijf lokaal is weet je zeker dat de elektriciens bijvoorbeeld niet te laat komen door een file. De elektriciens van Elektricien Schiedam zijn altijd op tijd bij de klant aanwezig. Het bedrijf Elektricien Schiedam is gevestigd in Schiedam en omgeving, zo zijn de monteurs nooit te ver weg. Dit is zeker prettig in spoedgevallen. Soms moet je bij spoedgevallen wel dagen lang wachten. Als je Elektricien Schiedam inschakelt is dit echter niet het geval. Doordat Elektricien Schiedam is gevestigd in schiedam zijn ze altijd snel ter plaatse voor elk spoedgeval. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als er wel een elektricien beschikbaar is en dat die aan de andere kant van nederland moet komen rijden. Dan is de lokale elektricien in Schiedam wel zo prettig. De elektriciens van Elektricien Schiedam zijn goed opgeleid zodat ze hun werk goed kunnen uitvoeren. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste kennis en zijn ervaren in hun werk. De elektriciens krijgen eens in de zoveel tijd een bijscholing van de nieuwste technieken. Je kunt dus kwaliteit en veiligheid verwachten van de lokale elektriciens uit Schiedam.

Totaal

Laat je bericht achter