• info@drosinstallatietechniek.nl

Wat zijn de populairste kleuren betonlook tegels 100×100?

Wat zijn de populairste kleuren betonlook tegels 100×100?

Betonlook tegels 100×100 zijn mooie grote keramische tegels die je tegen de muur of op de vloer kunt bevestigen. Wanneer je op zoek gaat naar een mooie betonlook tegel kom je tot de ontdekking dat je een enorme keuze in kleuren hebt. Zo kun je kiezen voor een vloer die bij een moderne, industriële of landelijke inrichting passen. Maar welke kleuren worden op dit moment het vaakst gekozen? In dit blog vertellen wij hier meer over.

Betonlook tegels 100×100 Concrete Antraciet

Ondanks dat er enorm veel kleuren zijn worden Concrete Antraciet betonlook tegels 100×100 enorm vaak gekozen. Deze zijn qua grijstint niet zo licht als echt beton, maar een stuk donkerder. Deze look past perfect bij een modern of een industrieel interieur. Ook in een badkamer met witte badkamermeubels of in de keuken zouden deze tegels niet misstaan. Deze tegels zijn 100 centimeter breed, 100 centimeter lang en 8,5 millimeter dik. 

Evoca Grafite Antraciet betonlook tegels

Evoca Grafite Antraciet is wel een hele bijzonder kleur en eigenlijk lastig te beschrijven. Maar we doen een poging. Deze tegels hebben een natuurlijke uitstraling terwijl de kleur tegen zwart aan grenst. Deze tegel zorgt voor een luxueuzere uitstraling en door een matchende voegkleur te gebruiken kun je ook één mooi geheel creëren. Deze tegel zou bijvoorbeeld perfect zijn voor zowel de vloer als de wand in een badkamer. Deze tegels zijn 100 centimeter breed, 100 centimeter lang en 8,5 millimeter dik.

Betonlook tegels 100×100 Evoca Terra Bruin

De betonlook tegels 100×100 Evoca Terra Bruin zorgen voor een natuurlijke uitstraling in een badkamer, keuken of woonkamer. De mooie grote tegels vormen samen één mooi geheel als je ook de voegkleur afstemt om deze tegel. De Evoca Terra Bruin betonlook tegel heeft zowel een luxueuzere als warme uitstraling en misstaat zeker niet in bijvoorbeeld landelijke keukens. De tegel is 1 meter breed, 1 meter lang en 8,5 millimeter dik. 

Maak je ruimte ruimtelijker met de Evoca Avario wit wand- en vloertegel

Een mooie en grote lichte tegel zorgt ervoor dat je iedere ruimte in je huis ruimtelijker kunt maken. Door een lichte vloer en/of wand kun je van de kleinste ruimte optimaal genieten. De betonlook tegel 100×100 Evoca Avario Wit is een tegel met een mooi gebroken wit die perfect past in een badkamer, toilet of keuken. Maar er één mooi geheel van door een matchende voegkleur te kiezen of laat de tegel meer spreken door een contrasterende voegkleur te gebruiken. De tegels zijn 1 meter breed, 1 meter lang en 8,5 millimeter dik.

Betonlook tegels 100×100 kopen bij Tegels & Laminaat

Bij Tegels & Laminaat vind je een groot assortiment betonlook tegels 100×100. Of je nu de badkamer, het toilet, de woonkamer of de keuken wilt betegelen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om advies te geven over welke tegels je het beste kunt kopen en hoe je deze het beste kunt leggen. Je kunt zowel online als in onze showroom in Hoofddorp van onze expertise gebruik maken en uiteraard de tegels zien die wij aanbieden.

Totaal

Laat je bericht achter