• info@drosinstallatietechniek.nl

Wat is een dakdekker en wat doet die?

Wat is een dakdekker en wat doet die?

Je vraagt je waarschijnlijk af wat een dakdekker is en wat doet die eigenlijk? Een dakdekker is iemand die een beschermende laag aanbrengt op een hellend of een plat dak. Dit doet hij om het dak te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Veelgebruikte materialen voor dakbedekking zijn bitumen, dakpannen van geperst beton of gebakken klei, kunststof, metalen zoals koper, zink of lood, dakspanen (ook wel houten schaliën of houten shingles genoemd), leisteen, riet en stro. Er zijn allround dakdekkers die allerlei soorten daken kunnen beschermen. Er zijn ook gespecialiseerde dakdekkers die in een specifieke vorm van dakbedekking werken, een voorbeeld hiervan is metaal. Of ze werken alleen maar aan een bepaald soort dak, zoals hellende daken. Een dakdekker houdt zich vooral bezig met het lezen en interpreteren van werktekeningen en instructies, het verwijderen en repareren van de dakconstructie, aanbrengen van de onderconstructie en het op maat maken van een dak. Het is dus erg gespecialiseerd werk. Om dakdekker te kunnen worden kan je een mbo niveau 2 of 3 opleiding volgen.

Eigenhuis Dakdekker

Ben je nog op zoek naar een dakdekker, dan heeft Eigenhuis Dakdekker alles wat je nodig hebt. Zij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in Nederland en hebben genoeg specialisten die jou kunnen helpen bij het ontwerpen, maken en onderhouden van jouw dak. Daarnaast voeren ze een gratis dak inspectie bij je thuis uit om te ontdekken wat jouw dak precies nodig heeft. Eigenhuis Dakdekker staat voor het leveren van hoge kwaliteit services en klantvriendelijkheid. Zij zorgen ervoor dat alle werkzaamheden die zij uitvoeren netjes en op een professionele manier afgehandeld worden. Het team weet precies hoe ze aan een nieuw project moeten beginnen en zorgen ervoor dat het eindresultaat exact is wat jij in gedachten had. Ook krijg je 15 jaar lang garantie bij Eigenhuis, dit doen ze omdat ze graag alle klanten tevreden willen houden. Door goed werk te leveren kunnen ze dit soort garantie beloven! Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken om jouw dak. Mocht er om de een of andere reden toch een lekkage aanwezig zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ze op. Ze hebben een spoednummer op hun website zodat jij super snel geholpen wordt.

Dakdekker Utrecht

Zoek je een dakdekker in de regio Utrecht, dan heb je geluk! Eigenhuis Dakdekker opereert o.a. in Utrecht, dus ben je op zoek naar een dakdekker in utrecht? Dan kan je ook bij ze terecht. Wanneer je wilt zien of het werk wat ze leveren toch écht wel van goede kwaliteit is kan je op de website projecten zien die in het verleden zijn uitgevoerd. Zo kan je achterhalen of het bedrijf iets is wat bij jou past. Nu kan je met een gerust hart die lang uitgestelde dakrenovatie eindelijk uitvoeren. Maak ook gebruik van de gratis dakinspectie, nu weet je precies wat er moet gebeuren en kan Eigenhuis Dakdekker direct bij jou aan de slag!

Totaal

Laat je bericht achter