• info@drosinstallatietechniek.nl

Waarvoor kun je een werktent gebruiken?

Waarvoor kun je een werktent gebruiken?

Een werktent is erg handig wanneer je onder elke omstandigheid je werk wilt kunnen uitvoeren. Zo krijgen werkzaamheden geen vertraging en worden ze niet uitgesteld. Dat is natuurlijk erg fijn, want de deadlines moeten nu eenmaal nagekomen worden. Om werkzaamheden zo goed mogelijk en op een veilige manier uit te kunnen voeren, bij regen en in de volle zon, gebruiken veel bedrijven een werktent. De mogelijkheden van een werktent zijn dan ook eindeloos. Ze kunnen ingezet worden voor onder andere: wegwerkzaamheden, inspecties, riolering- en leidingwerk, werkzaamheden aan het elektriciteitsnet, graafwerkzaamheden en glasvezelwerkzaamheden. Er zijn ook mobiele werktenten, deze kan je heel snel opklappen en klaarzetten. Deze zijn daarom ook makkelijk om altijd bij je te hebben op de werkplaats. Die werktenten beschermen niet alleen de werknemers en machines, maar zijn ook prettig tegen wind en regen. Dit komt omdat de meeste werktenten waterdicht zijn en ook brandvertragend.

Donselaar Structures

Donselaar Structures is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van “tijdelijke accommodaties” zoals zij dat zo mooi noemen. Deze accommodaties zijn per direct beschikbaar en worden ook nog eens snel geleverd. Zij hebben een grote voorraad aan accommodaties, daarnaast nemen ze het gehele proces wat daarnaast gebeurt volledig in eigen beheer. Vanaf de eerste tekening tot de “finishing touch”. Dit doen ze omdat ze uitgebreide kennis, ervaring en medewerkers in huis hebben die meer dan gekwalificeerd zijn voor deze processen. Hierdoor kunnen ze goed nadenken, schakelen en natuurlijk leveren tegen een goede prijs. Dat is alleen maar beter voor de consument, want uiteindelijk ben jij het belangrijkste voor het bedrijf.

Werktent kopen

Ben je op zoek naar een werktent? Dan kan Donselaar Structures je daar zeker mee helpen. Bij Donselaar Structures kun je een werktent kopen. Zo verkopen ze overkappingen zodat er droog geladen en gelost kan worden. Deze overkappingen worden verkocht in 11 verschillende breedtes en zijn onbeperkt in lengte. Deze worden geleverd met een bouwboek, brandcertificaat, technische tekening en constructieberekening. Zoek je toch iets wat ook tegen de wind kan helpen? Dan kan je deze ook bestellen op de website. Dit is handig voor het opslaan van temperatuurgevoelige goederen, maar wel last hebben van veel wind. Als je toch iets zoekt wat beter geïsoleerd is dan kan je kiezen tussen deels geïsoleerd en volledig geïsoleerd. Je kan denken aan het tijdelijk opslaan van voertuigen en machines, of voor het opslaan van temperatuurgevoelige goederen.

Duurzaam

Als organisatie kiest Donselaar Structures voor duurzaamheid, zo wordt de elektriciteit waarmee het bedrijf werkt, opgewekt met zo’n 900 zonnepanelen, 2 warmtepompen en werken ze ook nog eens met elektrische trucks. Daarnaast zijn de hallen die ze in beheer hebben gemaakt van zeer duurzame materialen, dit is niet alleen goed voor de levensduur van de hallen, maar ook goed om de materialen te kunnen hergebruiken. Je bent dus niet alleen bezig met het kopen/huren van een ‘standaard’ hal, nee je bent ook nog eens bezig om de afdruk op de natuur kleiner te maken, dat is een mooie gedachte wanneer je de hal bij jouw eigen bedrijf ziet staan!

Totaal

Laat je bericht achter