• info@drosinstallatietechniek.nl

Voorkom auto’s die te ver doorrijden in het parkeervak

biggenruggen

Voorkom auto’s die te ver doorrijden in het parkeervak

Biggenruggen, u komt ze overal tegen. Misschien gaat er nog geen alarmbelletje rinkelen en hebt u geen idee waar het over gaat. Maar wanneer u eens goed om u heen kijkt zijn ze werkelijk overal te vinden. Betonnen biggenruggen zijn namelijk veelal te vinden bij openbare parkeerplekken, zowel binnen als buiten. Wanneer u uw auto in een parkeergarage parkeert duidt een biggenrug het vak aan. Tevens voorkomt het dat u met het voertuig te ver doorrijdt waardoor een botsing met een muur onvermijdelijk wordt. Nu weet u vast wel waar het over gaat. Betonnen biggenruggen zijn herkenbaar aan hun halfronde bovenkant. Door deze speciale vormgeving wordt de onderkant van uw auto niet beschadigd maar worden de wielen wel geblokkeerd.

De veelzijdigheid van betonnen biggenruggen

Betonnen biggenruggen worden ook vaak geplaatst op parkeerplekken langs een waterkant. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en voor u het weet moet uw auto uit de gracht worden opgedregd. Wanneer u dus vergeten bent om de handrem aan te trekken of bij het inparkeren te ver doorrijdt voorkomt een biggenrug een ongewenste tewaterlating. Betonnen biggenruggen zijn ook prima te gebruiken op plekken waar juist niet geparkeerd mag worden. Denk hierbij aan nooduitgangen, de ingang van een openbaar gebouw zoals een ziekenhuis of een laad- en los plek. Behalve in een grijs betonnen kleur zijn biggenruggen ook verkrijgbaar in opvallend wit of geel. Hierdoor zijn ze ook in het donker goed zichtbaar. Dit voorkomt struikelongelukken en maakt goed duidelijk waar u uw voertuig kunt parkeren of juist niet.

Betonnen biggenruggen kopen

Kwalitatief goede biggenruggen zijn tegen zeer scherpe prijzen te koop bij Biggenruggenbeton.nl. Ze worden geproduceerd in de eigen fabriek waardoor ze de kosten laag kunnen houden. En daar heeft u als koper profijt van. De biggenruggen uit hun aanbod zijn duurzaam omdat ze worden vervaardigd uit gerecycled betongranulaat. Dit houdt tevens in dat betonnen biggenruggen oersterk zijn, bestand tegen weer en wind en nagenoeg geen onderhoud behoeven. Biggenruggenbeton is KOMO gecertificeerd en een ISO 9001 gecertificeerde fabrikant. Zo weet u zeker dat de betonnen biggenruggen van uitmuntende kwaliteit zijn en voldoen aan alle vereiste normen.

Totaal

Laat je bericht achter