• info@drosinstallatietechniek.nl

Uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerken

Uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerken

Wij zijn Flink. Uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerk, inzetbaar voor grote en middelgrote projecten. In deze blogpost willen we u graag meer vertellen over onze diensten, onze werkwijze en onze visie op duurzaam bouwen.

Flink is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelmontage en timmerwerk. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en maatwerk voor elk project. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie of onderhoud, wij staan voor u klaar met onze expertise en ervaring.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en partners om u de beste materialen en oplossingen te bieden. Wij denken met u mee over het ontwerp, de planning en de uitvoering van uw project. Wij houden rekening met uw wensen, budget en eisen. Wij zorgen voor een vlotte en veilige montage, met oog voor detail en afwerking.

Flink is ook een duurzame onderneming die rekening houdt met het milieu en de toekomst. Wij gebruiken milieuvriendelijke materialen en technieken die de energieprestatie en het comfort van uw gebouw verbeteren. Wij streven naar een minimale impact op de omgeving en een maximale levensduur van uw gevel.

Wilt u meer weten over Flink en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk advies. Wij zijn Flink. Uw projectpartner voor gevelmontage en timmerwerk.

Flink Projecten B.V

Vlasblomweg 22

1521 PW Wormerveer

075 82 00 378

patrick@flinkbv.nl

Totaal

Laat je bericht achter