• info@drosinstallatietechniek.nl

Oud ijzer in Veenendaal en omgeving

oud ijzer

Oud ijzer in Veenendaal en omgeving

Het loont de moeite om bij Struijk in Veenendaal als particulier of bedrijf uw oude ijzer en metaal aan te leveren. Ze hanteren de op dat moment geldende dagprijs zodat u altijd de hoogste prijs voor uw ijzerwaren en metalen krijgt. U kunt het zelf aanleveren maar het kan natuurlijk ook opgehaald worden. Wanneer u besluit om met Struijk in zee te gaan leveren ze zelfs een gratis container waarin u alle metalen en oud ijzer kunt verzamelen. Op deze manier wordt het keurig opgeslagen en is het makkelijk te vervoeren op momenten dat u de container vol hebt en het af wilt laten voeren.

Inkoop van oud ijzer en metalen

Zoals gezegd hanteert Struijk ijzer en metalen de dagprijs. Daarom is het vooraf niet te zeggen hoeveel uw oud ijzer of metalen opbrengen. Dit doen ze om een zo eerlijk mogelijke prijs te geven. Dit hangt samen met de wereldhandelsprijzen op dat moment en kan zelfs op de dag nog afwijken. Verder wordt er ook gekeken of metaalsoorten en oud ijzer schoon zijn. Dit houdt in dat het ook aan het type ijzer ligt. Motoren, motorblokken en oude machines bijvoorbeeld valt onder vuil ijzer. Het is bewerkelijk om het te recyclen waardoor de uiteindelijke prijs wat lager uit zal vallen. Om te achterhalen wat u daadwerkelijk voor uw oude ijzer of metalen betaald krijgt kunt u het beste contact opnemen met Struijk ijzer en metalen. Zola u zult begrijpen is het bij zovele schommelingen in de dagprijs het ondoenlijk om deze continue aan te passen op hun website.

IJzer, metalen en sloopwerk

Behalve het inzamelen van ijzer en metalen is Struijk ook gespecialiseerd in sloopwerk. In heel Nederland kunt u gebruik maken van hun diensten wanneer een bepaald object op vakkundige wijze gesloopt moet worden. Vooraf wordt bekeken wanneer dit plaats moet vinden, hoe de bereikbaarheid is, of alle vergunningen al in orde zijn en wat er exact gesloopt of gedemonteerd moet worden. Uiteraard gebeuren de sloopwerkzaamheden op een veilige en milieuvriendelijke manier. Wilt u weten wat Struijk ijzer en metalen voor u kan betekenen bij sloopwerk of het innemen van oud ijzer of metalen? Neemt gerust contact met hen op, ze helpen u graag verder.

Totaal

Laat je bericht achter