• info@drosinstallatietechniek.nl

Mezzanine vloer

Mezzanine vloer

Mezzanine vloer

Bent u in het bezit van een eigen magazijn, wellicht passend bij een eigen bedrijf? Heeft u eigenlijk een tekort aan opslagruimte voor uw producten? Dan zijn er aantal opties wat u kunt doen. U kunt op zoek naar een nieuwe ruimte, maar dit is wel veel werk, omdat u dan al uw producten moet verhuizen. Een andere optie is het aanbrengen van een mezzanine vloer. Maar wat is dit nou precies? Dit is een zelfdragende constructie die dient als tussenvloer om extra opslagruimte te bieden in uw magazijn. Andere woorden voor een mezzanine vloer zijn ook wel etalagevloer of verdiepingsvloer.

Alle opties

U kunt terecht bij Nolte Mezzanine voor een mezzanine vloer. U kunt hier kiezen uit verschillende mezzanine vloeren met verschillende afmetingen, kleuren en van diverse materialen. Het hangt er maar net vanaf wat u mooi en handig vindt. U kunt deze mezzanine vloeren op maat laten maken, zodat het voor elke ruimte passend gemaakt kan worden. U kunt door deze extra tussenvloeren heel wat extra ruimte gebruiken voor opslag van uw producten.

opties Mezzanine vloer

Waarom kiezen voor Nolte

Het kiezen voor Nolte is een goed idee, want zij leveren maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Zij gebruiken alleen de beste materialen voor de vloeren, zodat de vloer van goede kwaliteit is. Bij Nolte bieden ze alles aan, van het ontwerpen tot aan het monteren van de mezzanine vloeren. Dit geldt niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Dit is dus extra handig wanneer u een internationaal bedrijf heeft en verschillende opslagplekken. Zo kunt u alles in één kleer gemakkelijk bestellen.

Raadpleeg de specialisten

Als u meer wil weten over alle opties van de mezzanine vloer kunt u contact opnemen met de specialisten van Nolte Mezzanine. Zij kunnen u hier meer over vertellen. Daarbij houden ze altijd rekening met uw wensen en specificaties. Wilt u alvast en prijsindicatie ontvangen? Dan kunt u gewoon vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u dit alvast mee kunt nemen in uw begroting.

Totaal

Laat je bericht achter