• info@drosinstallatietechniek.nl

Jumboblokken van beton als wegafscheiding of blokkering

jumbo

Jumboblokken van beton als wegafscheiding of blokkering

Jumboblokken van beton zijn veelzijdig toe te passen in verschillende situaties. Jumboblokken van beton zul je vooral veel zien als middel om iets te blokkeren. Dit is handig om te doen op een parkeerplaats of een plek waar je niet in mag rijden.

Zonder schade

De meeste blokkades richten schade aan als je er tegenaan rijdt. Bij een jumboblok is dit niet het geval. Bij een jumboblok is namelijk eerst gekeken naar de hoogte. Omdat de hoogte eerst is berekend, zie je dat een auto effectief gestopt wordt door het jumboblok terwijl er tegelijkertijd geen schade aan de auto aangericht wordt. Een jumboblok stopt een auto door een net te hoge drempel te zijn om overheen te rijden. 

Jumboblokken zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Het is namelijk wel leuk om verschillende kleuren jumboblokken te kunnen plaatsen. Ook kunnen de verschillende kleuren er voor zorgen dat de jumboblokken ook in het donker goed te zien zijn. 

Jumboblokken van beton worden ook wel gebruikt om ramkraken te voorkomen. Dit is een manier van het overvallen van een winkel door een voertuig door een deur te rijden. Door een jumboblok te plaatsen voor de winkel, voorkom je dat het nog mogelijk is om een ramkraak te plegen. 

Jumboblokken van beton plaatsen

Het kan nog best lastig zijn om een jumboblok van beton te plaatsen. Dit komt omdat het niet altijd duidelijk is waar deze het beste kan staan. Aangezien jumboblokken veel op parkeerruimtes gebruikt worden, is het aan te rijden om eerst te kijken hoe dit geplaatst moet worden.

Voordat je zomaar een jumboblok plaatst, is het wel belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Er zitten namelijk best een aantal regels aan het plaatsen van een jumboblok. Voordat je een jumboblok plaatst, is het daarom ook belangrijk om eerst naar die regels te kijken.

Als je een aantal jumboblokken van beton wilt plaatsen, is het aan te raden om te kijken naar het draagvermogen van de ondergrond. Het is namelijk mogelijk dat een jumboblok in de grond zakt. Dat wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Wilt u jumboblokken bestellen, informeer bij de grootste specialist in jumboblokken.

Totaal

Laat je bericht achter