• info@drosinstallatietechniek.nl

Je interieur een boost geven

Je interieur een boost geven

Je interieur een boost geven

We hebben allemaal wel eens zo’n moment gehad dat je in je woonkamer zat en dacht, ik wil eens wat anders. Misschien heb je al een lange tijd hetzelfde interieur en vind je het gewoon een beetje saai worden. Dan is dit het beste moment om is wat aan je huis je veranderen. Misschien kan dit met wat nieuwe accessoires of misschien zal het een flinke verbouwing worden. Als je er de tijd en het budget voor hebt waarom dan niet? Zorg van tevoren wel voor een goed plan van aanpak want anders blijf je het misschien maar uitstellen. Moodboards kunnen je ook helpen bij de beslissing van een nieuw interieur. Er zijn twee soorten interieurs die voor de komende zomer misschien wel erg leuk kunnen zijn in jouw huis!

Zomers interieur

Bij een zomers interieur kan je denken aan mooie azuurblauwe muren, zomerse schilderijen aan de muur en misschien wel mooie accessoires met schelpen etc. ook met de lichtinval kan je spelen in een zomers interieur. Hoe lichter een ruimte is, des te zonniger het zal lijken in huis. Natuurlijke kleuren zoals blauwtinten en groentinten geven een gevoel van frisheid en vrolijkheid. Waarschijnlijk zal je normaal wat meer neigen naar grijs en bruin tinten voor in je interieur. Maar in een zomers interieur mag je uitpakken qua kleuren. Verschillende felle kleuren bij elkaar mag dan allemaal. En verse bloemen en planten doen het altijd goed om je een zomers gevoel te geven. Je vloer doet ook een hele hoop. Een donkere harde houten vloer zal beter bij een winters interieur passen. Maar een lichte laminaat vloer afgewerkt met multiplex zal erg mooi staan bij alle kleurrijke accessoires in je huis. Multiplex is ook ideaal voor het afwerken van knieschotten, dagstukken, meubels en als verpakkingsmateriaal.

Bohemian

De Bohemian stijl is een veelvoorkomende stijl. Je komt het ook erg veel in de modewereld tegen. Qua kleding zie je het veel terug komen door middel van lange, zwierige jurken, gebreide topjes en kleding items met beige en licht bruine tinten. Ook in het interieur van een bohemian stijl zal je veel aardetinten tegen komen, van beige tot roest bruin. Ondanks dat er met zachte kleuren wordt gewerkt zie je toch af en toe ook wat fellere kleuren terugkomen. Dit gebeurt vaak door middel van verschillende printjes. Veel materialen in een Bohemian interieur zijn gemaakt van stof en zijn vaak gebreid of gehaakt. Van gehaakte vloerkleden tot stoffen tafeltjes. Door deze lichte kleuren te verwerken in je interieur zal het een frisse uitstraling krijgen.

Totaal

Laat je bericht achter