• info@drosinstallatietechniek.nl

Hoe vaak kun je van energieleverancier overstappen?

energie

Hoe vaak kun je van energieleverancier overstappen?

Zou jij graag op regelmatige basis geld besparen? Dan is het interessant om zo vaak mogelijk van energieleverancier over te stappen. De ervaring leert namelijk dat je met een dergelijke overstap tot wel 20 euro per maand kunt besparen. Dat klinkt uiteraard heel interessant, maar er zijn wel enkele aandachtspunten. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat je élk jaar van energieleverancier overstapt? Ja, onder bepaalde omstandigheden is dat mogelijk. Het gaat er echter om dat dit onder bepaalde omstandigheden dus ook níet mogelijk is.

Jaarlijks overstappen om geld te besparen

Heb je enig idee wat de reden is dat veel huishoudens regelmatig overstappen? Dat heeft puur met de kostenbesparing te maken. Mogelijk is het voor jou interessant om nu een energiecontract bij Energiedirect af te sluiten, aangezien je daar 10 euro per maand mee kunt besparen. Je zou een dief van jouw eigen portemonnee zijn als je een dergelijk besparing links zou laten liggen.

Wil je van een dergelijke besparing profiteren? Dan is het advies om jaarlijks een goede vergelijking te maken. Bij het maken van deze vergelijking let je niet alleen op de tarieven, maar ook op een eventueel welkomstcadeau. Daar lees je hieronder meer over.

Let goed op het welkomstcadeau

Een gratis tablet of een waardebon als cadeau. Sommige energieleveranciers stunten met enige regelmaat met dergelijke welkomstcadeaus. Dit klinkt erg aantrekkelijk, maar dat is niet altijd het geval. Bij sommige welkomstcadeaus wordt namelijk een eis gesteld; een eis dat je bijvoorbeeld 2 of 3 jaar klant blijft. Op zich is daar niks mis mee, maar daardoor word je wel gehinderd om elk jaar over te stappen. 

Mede daarom is het advies om echt goed op het welkomstcadeau te letten. Check goed de voorwaarden en doe eventueel – voor de zekerheid – navraag bij de betreffende energieleverancier.

Kom in actie

Compare energy in the Netherlands; het is iets wat eigenlijk aan elk huishouden aangeraden kan worden. Als je op maandelijkse basis een leuk bedrag kunt besparen, zou het zonde zijn als je hier geen gebruik van maakt. Kom dus direct in actie, maak een goede vergelijking en kies het juiste energiecontract uit!

 

Totaal

Laat je bericht achter