• info@drosinstallatietechniek.nl

Het gebruik van een goede verwarmingsketel

isolatie

Het gebruik van een goede verwarmingsketel

Het is belangrijk dat we voor de verwarming een goede ketel gebruiken. Bij de consumentenbond komen de Vaillant cv-ketels als beste uit de bus. De Intergas Xtreme 36 CW5 is momenteel de best geteste cv-ketel. Door de ketel wordt veel warm water geleverd. Door de grote hoeveelheid warm water dat geleverd wordt, kun je hem goed gebruiken bij een stortdouche of bij het gebruik van een bad. De ketel is extra zuinig in het gebruik van het tapwater. Het is belangrijk dat u jaarlijks de verwarmingsketel laat controleren. Ook bij de beste verwarmingsketel kunnen er onderdelen stuk gaan. Door deze tijdig te laten vervangen, zult u onbezorgd warm water kunnen krijgen, zolang er nog van gas gebruik kan worden gemaakt.

Je geniet altijd van warme voeten met de zone verwarming vloerverwarming

Het is meer dan logisch dat je er graag alles aan wilt doen om het interieur bij jou in huis zo aangenaam mogelijk te maken. Zorg er daarom wel altijd voor dat je goed naar de basis kijkt van de woning. Heb je ook al eens een keer gedacht aan het laten aanleggen van vloerverwarming? Je geniet altijd van warme voeten met de zone verwarming vloerverwarming

Herinnering

We willen voordat u begint aan een project u op het hart drukken om op een voorzichtige manier actie te ondernemen. U verplaatst immers bedradingen en daarbij ontstaan gevaren om onder andere een schok te krijgen van elektriciteit. Het beste is om eerst een stappenplan te schrijven om elektra zorgvuldig in te zetten. Zo rolt u eenvoudig een idee uit en merkt aansluitend de positieve gevolgen in uw portemonnee.

Kortom: de kansen om effectievere resultaten te behalen liggen al op tafel.

Totaal

Laat je bericht achter