• info@drosinstallatietechniek.nl

Gele jumboblokken gemakkelijk toepasbaar

Gele jumboblokken gemakkelijk toepasbaar

Gele jumboblokken gemakkelijk toepasbaar

Jumboblokken zijn tegenwoordig heel erg populair om te gebruiken. Het zijn grote betonblokken waar je een hele hoop verschillende van kunt vinden. Zo zijn er ook gele jumboblokken. Ze kunnen om een hele hoop reden ingezet worden, omdat ze zo groot zijn en je er eigenlijk door deze blokken helemaal niet meer langs zal kunnen. Dit komt door het feit dat ze dan zo dicht bij elkaar geplaatst worden, dat je met een auto schade zal hebben als je er doorheen zal gaan proberen te rijden. Dit is natuurlijk niet iets wat iemand zal willen hebben bij zijn auto.

Kraken voorkomen met jumboblokken in het geel

Een van de redenen dat er gele jumboblokken worden geplaatst, is om kraken te voorkomen. Op die manier kun je namelijk voorkomen dat iemand je pand in rijd. Zo kan het bijvoorbeeld voor een supermarkt geplaatst worden, maar het wordt ook wel gebruikt om een bank te beschermen. Tegenwoordig is dit helaas nodig, maar de jumboblokken werken er wel heel erg goed tegen. Dit is dan ook de reden dat je ze steeds meer en meer gaat zien.

De jumboblokken worden ook veel gebruikt bijvoorbeeld juweliers. Helaas is het in het in verleden al vaker gebeurd dat mensen bij een juwelier naar binnen reden met hun auto. Door middel van een jumboblok zal je er niet doorheen kunnen rijden en als je het toch zal gaan proberen zal je complete auto beschadigd worden. Het is daarom zeker een heel stuk veiliger voor de juweliers.

Scholen

Een andere plek waar de gele jumboblokken volop gebruikt worden zijn bij de scholen. Bij scholen vinden vele ouders het vaak te ver om een auto verderop te parkeren en zetten ze de auto voor de school neer. Als scholen dit willen voorkomen, dan kunnen ze er jumboblokken neer gaat zetten.

Voor kinderen is het een heel stuk veiliger als ouders kun auto’s op bepaalde plekken gewoon niet neer mogen zetten. Op die manier kunnen kinderen veilig overal lopen zonder het risico te lopen dat een ouder bijvoorbeeld de stoep op zal rijden of misschien het schoolplein zelfs op.

Totaal

Laat je bericht achter