• info@drosinstallatietechniek.nl

Een serverkast kopen?

patchkast kopen

Een serverkast kopen?

Heeft u een eigen onderneming en beschikt u over verschillende servers en zijn deze tot op heden nog niet beschermd? Dan heeft u snel een serverkast nodig. Deze serverkast beschermen uw servers en zorgen voor een stabiel netwerk. Dit is natuurlijk erg belangrijk binnen organisaties. Hiervoor zijn verschillende serverkasten, of ook wel patchkasten, verkrijgbaar. In deze blog leest u meer over de verschillende mogelijkheden bij Patchkast.nl, dus lees snel verder.

Assortiment Patchkast.nl

Om de juiste Serverkast aan te schaffen, moet u verschillende afwegingen maken. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Elke onderneming is natuurlijk verschillend, maar dit geldt ook voor de serverkast. Het is belangrijk om hiervoor de juiste aan te schaffen. U heeft hierbij de keuze uit de volgende serverkasten, of ook wel patchkasten genoemd: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Hierbij zijn de diepte en hoogte van de serverkast erg belangrijk. Een 19 inch serverkast beschikt over een montage profiel, waarbij de profielen op een afstand staan van 19 inch.

serverkasten

Waarom Patchkast.nl?

Waarom u een serverkast bij Patchkast.nl zou moeten kopen, heeft te maken met verschillende aspecten. Allereerst wordt uw bestelling snel verzonden, want wanneer u een bestelling plaatst op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt het diezelfde dag nog verzonden. U bent dus zeker van een snelle en goede levering, waardoor u zo snel mogelijk gebruik kan maken van een serverkast om uw servers veilig te stellen en een veilig netwerk te creƫren. Binnen het assortiment bevinden zich verschillende accessoires die de serverkast ondersteunen. Ook zijn er verschillende deuren verkrijgbaar die zorgen voor minder geluid of minder stof.

Hulp nodig bij het aanschaffen?

Wanneer u meer informatie wil over de verschillende serverkasten, kunt u allereerste de website van Patchkast.nl eens bezoeken. Hier vindt u meer informatie en ziet u de verschillende producten binnen het assortiment. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de specialisten die werken bij Patchkast.nl. Zij helpen u graag met het doen van de juiste aankoop, maar staan ook voor u klaar als u wat meer informatie wilt ontvangen.

Totaal

Laat je bericht achter