• info@drosinstallatietechniek.nl

Een patchkast kopen?

serverkasten

Een patchkast kopen?

Bezit u een eigen bedrijf en is uw netwerk nog niet beschermd? Dan heeft u nu een patchkast nodig. Deze patchkast wordt ook wel serverkast genoemd en beschermd uw netwerk door middel van het beschermen van uw servers en randapparatuur. Als u dit zo leest moet u zich eigenlijk afvragen waarom u dit nog niet in uw bedrijf heeft, want het is eigenlijk een zeer belangrijk onderdeel. Alle verbindingen van het netwerk komen namelijk samen bij deze patchkast. Wilt u meer weten over een patchkast lees dan nu verder.

Het assortiment van UTP-kabel.nl

Niet alle patchkasten zijn hetzelfde. Elke onderneming heeft namelijk verschillende wensen dus daar zijn de patchkasten ook op gebouwd. Ze zijn er dus in verschillende soorten en maten. Bij UTP-kabel.nl beschikken ze over veel UTP-kabels en accessoires. Schaft u nu een patchkast aan, dan kunt u daar jarenlang van profiteren. Daarbij is uw netwerk natuurlijk goed beschermd, wat eigenlijk het belangrijkste is. Bij UTP-kabel.nl kunt u terecht voor de volgende producten: serverkast, 10 inch producten, mini serverkasten, serverkast accessoires en wandkasten. Wil u meer weten over de specificaties dan kunt u naar de website gaan en daar meer lezen.

Voordelen van UTP-kabel.nl

Heeft u haast met het aanschaffen van een patchkast? Dan kunt u goed terecht bij deze partij. Ze hebben namelijk een snelle levering. Bestelt u op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden. U kunt na ontvangst dus zo snel mogelijk de patchkast gaan monteren, waardoor u meteen uw servers kan beschermen. Deze snelle levering wordt mogelijk gemaakt door de grote voorraad die zij hebben liggen. Dit scheelt enorm veel tijd in het leveringsproces. Vragen? Stel ze gerust aan de specialisten.

Het kopen van een patchkast

Bezoek dus nu de website van UTP-kabel.nl voor meer informatie over de patchkast. Mocht u hulp nodig hebben bij het kiezen van de geschikte patchkast voor uw onderneming, dan kunt u gerust contact opnemen met de ervaren werknemers van deze partij. Zij kunnen u van alles vertellen over de producten en u een passend advies geven. Doe dit per telefoon of e-mail, zodat u snel uw patchkast op het bedrijf heeft.

Totaal

Laat je bericht achter