• info@drosinstallatietechniek.nl

Een dakscan voor zonnepanelen uitvoeren, hoe werkt dat?

zonnepanelen

Een dakscan voor zonnepanelen uitvoeren, hoe werkt dat?

Wil je een dakscan voor zonnepanelen uitvoeren? Denk je al een tijdje over het plaatsen van zonnepanelen op je dak maar twijfel je nog omdat je niet precies weet wat de kosten en het rendement zullen zijn? Dat is vrij normaal. Het is altijd verstandig om te weten waar je aan begint voordat je iets besluit. De mooiste en meest eenvoudige manier om je eigen groene stroom op te wekken is met zonne-energie. Hiermee bespaar je flink op je energierekening. Veel mensen twijfelen echter over zonnepanelen vanwege het hoge prijskaartje. De vraag is of het de investering waard is. Voordat je zonnepanelen op je dak plaatst, is het belangrijk om zowel de kosten als de opbrengsten te berekenen. Je moet dit kunnen doen zonder ergens aan gebonden te zijn. Dankzij de techniek is er nu een online dakscan waarmee je direct kunt achterhalen of en hoeveel zonnepanelen op je dak passen en welke opbrengst je kunt verwachten.

Welke resultaten mag je verwachten van een dakscan voor zonnepanelen?

Specifieke details zijn essentieel om een ​​goede dakcheck te krijgen. Gegevens zoals het huisadres en het aantal huishoudelijke gebruikers per jaar zijn essentiële informatie die je moet verstrekken om een ​​opbrengst te berekenen. Met deze informatie bepaal je hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en hoeveel je nodig hebt om je verbruik te compenseren. En als je een uitgebreid resultaat wilt met betrekking tot kosten, terugverdientijd en inkomsten, kun je je e-mail doorgeven of met een vertegenwoordiger praten en binnen enkele minuten heb je een gedetailleerder resultaat.

Wat kun je nog meer verwachten?

Al met al weet je hoeveel zonnepanelen bij je verbruik passen en wat je kunt verwachten aan het rendement van het zonne-energiesysteem. Bovendien weet je ook hoeveel je bespaart met de opgewekte energie en binnen hoeveel jaar je de zonnepanelen hebt terugverdiend. Ook leer je hoeveel CO2 je per jaar kunt besparen.

Waar kun je een dakscan aanvragen?

In deze tijd kun je eenvoudig een dakscan aanvragen in het comfort van je huis en met slechts een paar klikken op de computer. Er zijn momenteel een aantal sites waarmee je een dakscan kunt uitvoeren en in een oogwenk resultaten kunt krijgen. Voor een online dakscan in Nederland kun je gewoon zoeken op Dakscanzonnepanelen. 

Totaal

Laat je bericht achter