• info@drosinstallatietechniek.nl

Dunlop waadpak voor in de landbouw

Dunlop waadpak voor in de landbouw

Dunlop waadpak is een veelzijdige broek die kan dienen voor vele beroepen. De waadpak lijkt enorm op een vissersbroek. Het is tevens ook goede te gebruiken voor vissers om droog te blijven terwijl je in het water staat. Het is dus resistent en kan dus ook voor meerdere beroepen worden gebruikt zoals in de landbouw. Maar het gaat verder dan alleen vissers of landbouwberoepen. De waadpakken zijn flexibel en zitten erg comfortabel, het is gemaakt van PVC schuurvast en houdt dus alles tegen zoals water. De comfort zit hem in de flexibiliteit van het PVC dat meebeweegt met de bewegingen die je maakt. Ook dragen de schouderriemen daar zeker aan bij. De schouderriemen zorgen ervoor dat de druk wordt verdeeld over beide schouders, dit zorgt er dan weer voor dat de broek minder zwaar aanvoelt.

Wat is een dunlop waadpak precies?

De dunlop waadpak kan je zien als rubberen laarzen alleen dan tot je heup of zelf daarboven. Daarom is het erg geschikt voor situaties dat je in het water moet werken. Je kan een heel stuk in het water staan zonder nat te worden. Eenmaal klaar in het water is de PVC snel opgedroogd en kan je weer door. Ik benoemde in de inleiding al 2 beroepen maar het is zeker geschikt voor meerdere hobby’s en/of beroepen. Denk bijvoorbeeld aan hoveniers die je vijvers aanleggen, het schoonmaken van de vijvers of de beplanting bijwerken. Maar ook mensen in de bouw hebben zeker wat aan de waadpakken. Het beschermt je voor je alle gevaarlijke onderwerpen die je tegenkomt in de bouw.

Sinds de jaren 30

Daarbij is de overstap naar een dunlop waadpak erg aangeraden omdat het merk dunlop al sinds de jaren ’30 actief is in het maken van rubberen laarzen en dergelijke. Door de bijna 100 jaar heen is het bedrijf erg gegroeid in de ontwikkelen van deze producten. Ook is er in 100 jaar veel veranderd en heeft dunlop niet stilgestaan en zijn mee ontwikkeld in de maatschappij. De kleding wordt steeds uitgebreider door de meerdere soorten banen die er nu ontstaan.

 

Totaal

Laat je bericht achter