• info@drosinstallatietechniek.nl

Dit moet je weten over de Sonos One SL

Dit moet je weten over de Sonos One SL

Een Sonos One SL speaker kopen? Voordat je overgaat op het doen van de aankoop, is het goed om meer te weten over deze speaker. Op deze manier weet je zeker dat je een goede aankoop doet waar je nog jaren van gaat genieten. Meer weten over de One SL? Hier lees je alle waardevolle informatie.

Meer over de Sonos One SL

Met de One SL is het mogelijk om draadloos muziek te streamen. Dit kan onder andere via je wifi-netwerk, maar ook via AirPlay 2. Deze wifi-speaker is vooral een aanrader wanneer je een Sonos geluidssysteem wilt creëren. Door de speaker met een soundbar of playbar van Sonos te combineren, is het goed mogelijk om een krachtig surround-sound te creëren, vooral wanneer je het ultieme bioscoopgeluid in je woonkamer wilt tijdens het kijken van een film. 

Sonos One vs. Sonos One SL

Wat is het belangrijkste verschil tussen de Sonos One en One SL? De One SL is een draadloze speaker die je niet met spraak kunt bedienen. De speaker heeft dus geen ingebouwde microfoon. De Sonos One heeft dit wel.

Wel is de One SL voorzien van heel veel andere voordelen waar je optimaal van kunt profiteren. Zo heeft de speaker een vochtbestendig ontwerp waardoor het ook heel goed mogelijk is om de One SL in de badkamer te plaatsen. Natuurlijk ben je met een speaker van Sonos ook altijd verzekerd van het beste geluid voor in jouw woning. Met de Sonos One SL haal je een goede speaker in huis die alleen niet is voorzien van een ingebouwde Google Assistent. Vind je dit wel een belangrijke eigenschap? Dan is het goed mogelijk om voor de Sonos One te kiezen. Deze speaker is wel uitgerust met ingebouwde microfoons.

Totaal

Laat je bericht achter