• info@drosinstallatietechniek.nl

De duurzame vervanger van hout

De duurzame vervanger van hout

De duurzame vervanger van hout

De bouwmarkt heeft de afgelopen jaren grote veranderingen ondergaan. Er zijn compleet nieuwe producten ontwikkeld, materialen zijn veranderd en natuurlijk oogt alles moderner. Op dit moment worden bouwproducten ontwikkeld met als doel duurzaam te zijn. Bouwfabrikanten willen bijvoorbeeld nieuwe producten maken die milieuvriendelijk zijn. Er is veel vraag naar duurzame bouwmaterialen, maar duurder dan oudere bouwproducten. Wat veel mensen echter vergeten als ze naar de prijs van duurzame producten kijken, is dat je op de lange termijn geld kunt besparen. Dit komt doordat de onderhoudskosten flink zijn gedaald en er subsidie ​​is voor allerlei duurzame bouwmaterialen. Nu kun je allerlei nieuwe duurzame producten voor jezelf kopen, zoals het verduurzamen van je huis.

Webshop

Producten zoals bijvoorbeeld gevelbekleding, panelen of vlonderplanken kan je natuurlijk terecht bij Kunststof Panelen Op deze webshop kan je bijvoorbeeld terecht voor dakrandpanelen van 200, 250, 300 & 350 mm. Deze dakrandpanelen zijn overigens ook gemaakt van Keralit. Voor bouwpanelen is het ook handig om voor kunststof te kiezen en in dit geval van Unipanel. Kunststof panelen zijn een stuk beter dan houten panelen. Ook voor duurzame vlonder- en terrasplanken is het handig om op deze webshop een kijkje te nemen. De planken zijn van het merk Twinson dat tegenwoordig erg mooie en van hoge kwaliteit planken produceert.

Beter materiaal

Keralit is het best ontwikkelde product voor de afwerking van woningen en kantoren van de afgelopen decennia. Kunststof gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam. Bovendien heeft het een geweldige uitstraling. Keralit kunststof gevelbekleding en kunststof dakrandpanelen presteren beter dan alle houtsoorten. Je kan Keralit alleen kopen via officiële wederverkopers zoals Holland Kunststof. Keralit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gebruikt voor gevels, dakramen, dakranden, boeiboorden, luifels en meer. Wij raden zeker aan om dit materiaal te gaan gebruiken in plaats van hout etc. Dit omdat het ook je lange termijn kosten reduceert. Dit komt omdat het een duurzaam product is die erg lang meegaat.

Totaal

Laat je bericht achter