• info@drosinstallatietechniek.nl

De 5 nieuwste ketels die het vaakst worden gebruikt en gekocht

De 5 nieuwste ketels die het vaakst worden gebruikt en gekocht

In sommige bedrijven is een ketel een essentieel onderdeel van het magazijn of van hun hele voorraad. Het is daarom belangrijk dat je wel de juiste ketel kiest voor uw type bedrijf. Maar wij snappen heel goed dat een goede ketel uitkiezen en veel soorten toch wel een behoorlijke klus kan zijn voor een onderneming. Daarom helpen we je een handje verder in deze blog. Hier lees je meer over de 5 nieuwste en meer gebruikte ketels in bedrijven, zodat je een betere houvast heeft om voor jouw bedrijf een goede uit te kiezen.

Warmwaterketel

Dit is een klassieker onder de ketels voor bedrijven, maar ook voor huizen. Deze ketel zorgt ervoor dat alles goed warm blijft maar op een duurzame en goede manier. Er komen niet veel vieze dingen vanaf en het onderhoud van deze ketel is appeltje eitje! Deze is geschikt voor de ondernemers die het druk hebben.

Stoomketel met hoge en lage druk

Bij een stoomketel wordt het al iets ingewikkelder. Je hebt namelijk twee soorten stoomketels, met een hoge en een lage druk. Het verschil zit hem in de aanschafkosten, die zijn bij een lage druk minder duur dan bij een hoge druk. En daarbij heeft een ketel met hoge druk betere betrouwbaarheid dat deze langer mee gaat. Dus het is even kijken welke het beste voor je past.

Heetwaterketel

Naast een warmwaterketel bestaat er ook een heetwaterketel. De naam verklapt natuurlijk al wat het verschil is tussen de twee ketels. Een heetwaterketel werkt op olie of gas en kan boven de 120 graden komen. Daarbij is deze zeer onderhoudsvriendelijk en horen we van veel ondernemers die een heetwaterketel hebben dat dit een ideaal product is om aan te schaffen en lang mee gaat.

Huurketel

Het kan natuurlijk gebeuren dat alle stroom ineens uitvalt of dat uw eigen ketel stuk gaat. Gelukkig bieden genoeg ketel bedrijven huurketels aan. De bedrijven zorgen dan voor een tijdelijke ketel totdat alles bij u weer op de rit is. Als dat het geval is, nemen ze de huurketel weer mee. Dit wordt alleen gebruikt bij noodgevallen.

Voor meer informatie over verschillende ketels, kun je in de omgeving kijken naar een stoomketelbedrijf en daar uw gerichte vragen stellen.

Totaal

Laat je bericht achter