• info@drosinstallatietechniek.nl

Dames werkschoenen

Dames werkschoenen

Vroeger moesten vrouwen genoegen nemen met veiligheidsschoenen voor mannen. Deze werkschoenen hadden een slechte pasvorm, waren te zwaar, te breed en zagen er niet erg vrouwelijk uit. Vrouwenvoeten zijn over het algemeen smaller dan die van mannen, dus werkschoenen zijn niet comfortabel voor vrouwen. Gelukkig zijn fabrikanten wakker geworden en maken steeds meer veiligheidsschoenen speciaal voor vrouwen.Op onze website vind je veel van deze werkschoenen die speciaal voor vrouwen zijn gemaakt.

Kiezen voor een stalen neus?

Stalen neuzen zijn al jaren een belangrijk onderdeel van de teenbescherming. Een stalen neus beschermt je tenen tegen stoten van vallende voorwerpen en vangt andere harde klappen op. Stalen neuzen zijn de meest populaire vorm van teenbescherming, maar ze zijn niet de enige variatie. Tegenwoordig zien we ook veel dames werkschoenen met voetbescherming gemaakt van composiet, glasvezel of aluminium. Elke vorm van neusbescherming is goedgekeurd voor dezelfde slagvastheid en is daarom gelijkwaardig veilig voor de werkzaamheden.

Sneaker werkschoenen?

Voorbij zijn de dagen dat werkschoenen er middelmatig uitzagen. Niet alleen zijn alle werkschoenen opnieuw ontworpen. Werkschoenen variatie van klassieke sneakers verscheen ook. Werkschoenen voor dames sneakers zijn er in verschillende stijlen en zien er niet slechter uit dan gewone sneakers.

Worden er veel meters gemaakt op het werk? Dan zijn lichte werkschoenen voor dames geschikt. Lichte schoenen lopen gemakkelijker en belasten uw voeten minder. Dit maakt de lichtgewicht dames werkschoenen ideaal voor logistieke afdelingen en meer.

Verschil tussen dames en uniseks?

Er zijn dames werkschoenen die zijn ontworpen voor damesvoeten en unisex werkschoenen. Wat is precies het verschil tussen de twee? Dames Voeten zijn over het algemeen iets smaller, dus de smalle wijdte is meer geschikt voor damesvoeten. Uniseks werkschoenen hebben vaak mannelijke leesten. Als je kiest voor specifieke werkschoenen voor vrouwen, hebben ze meestal een leest voor dames en zijn ze wat smaller van pasvorm, zodat ze meestal aan je voeten passen.

Totaal

Laat je bericht achter