• info@drosinstallatietechniek.nl

Betonproducten voor infra en tuin

trap

Betonproducten voor infra en tuin

Op het gebied van kwaliteitsproducten hoeft u bij ons niets meer te vertellen. Alle prefab betonproducten worden in eigen huis vervaardigd waardoor ze gegarandeerd heel goed zijn. Bovendien maakt de productie in de eigen fabriek alle producten zeer betaalbaar. Daarom is het zowel voor bouw gerelateerde bedrijven, de agrarische sector als particulieren extra aantrekkelijk om de betonproducten bij JS Beton af te nemen. Het bedrijf heeft een goede reputatie waarbij het kan bouwen op jarenlange ervaring en expertise van echte vakmensen op het gebied van allerlei prefab betonproducten. Het aanbod is zeer divers waarbij maatwerk zeker mogelijk is. Dus bent u op zoek naar prefab betonproducten? Neem gerust contact met ons op. 

Prefab betonproducten

Prefab beton heeft als groot voordeel dat het duurzaam materiaal is. Het heeft een zeer lange levensduur en zal onder invloed van het weer niet gaan verkleuren, barsten of scheuren. Zelfs de extreemste vorst of enorme neerslag hebben geen impact op de kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn ze ook nog eens, in tegenstelling tot ander materiaal, ook nog eens onderhoudsarm. Eenmaal geplaatst hebt u er geen omkijken meer naar. Tot slot is alles van onze fabriek geproduceerd uit het oersterke prefab beton dat tegen heel wat stootjes kan. Redenen genoeg om eens kijkje te nemen in het uitgebreide aanbod.

Prefab betonpoeren

De prefab betonpoeren zijn voor veel verschillende bouwconstructies te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en vormen waardoor u altijd passende exemplaren kunt vinden. Met de prefab betonpoeren bouwt u gegarandeerd een solide en stevige fundering. Ook voor raamdorpels, betonlateien, keerwanden, betonnen zitelementen, afdekplaten, parkbanden en traptreden bent u bij ons aan het goede adres. Eigenlijk alles wat u bij woningen, bedrijfspanden of in de infrastructuur tegen komt en gemaakt is van beton treft u in het assortiment aan. Ook voor grote projecten klopt u nooit tevergeefs bij ons aan. Vanaf het beginstadium waarin de eerste ontwerpen en schetsen worden bedacht en uitgewerkt denken ze met u mee. Wij worden door klanten hoog gewaardeerd wanneer het om innovatieve oplossingen met prefab betonproducten gaat. 

Totaal

Laat je bericht achter