• info@drosinstallatietechniek.nl

Akoestiek sporthal

Akoestiek sporthal

Akoestiek sporthal

Veelvoorkomende geluiden in een sporthal zijn schreeuwende supporters, sporters die luid overleggen, ballen die tegen de muur aankaatsen enzovoort… Waarschijnlijk denkt u nu, wat is het probleem daarvan? Nou, als de akoestiek van de sporthal in orde is, is er geen probleem, maar wanneer dit niet het geval is kunnen de geluiden hinderlijk worden en kunt u zelfs gehoorschade oplopen!

Gehoorschade?!

Wist u dat u tijdens het beoefenen van een sport, of tijdens het supporten van je team gehoorschade op kunt lopen? Dat is natuurlijk iets wat niemand wil. Het is dus erg belangrijk dat de akoestiek van een sporthal in orde is.

Probleem oplossen én een mooie decoratie?

Gelukkig is er een manier om dit op te lossen of béter nog, te voorkomen. Op de bovenstaande foto zijn gepersonaliseerde wandpanelen geplaatst. Deze panelen zorgen voor een betere sporthal akoestiek en voor een mooie decoratie. Twee vliegen in een klap!

Wat kan nog meer dan?

Naast wandpanelen, zijn plafondpanelen ook een oplossing voor het akoestiek verbeteren. Hieronder ziet u een foto van een sporthal met akoestische wandpanelen én akoestische plafondpanelen.

akoestiek verbeteren

Wat is de functie precies?

Met deze panelen verbeterd u de sporthal akoestiek. De panelen zorgen ervoor dat er geluid wordt geabsorbeerd. Het creëert meer rust bij spelers en supporters.

Wat mag het kosten?

Vooraf moet er een onderzoek gedaan worden. De kosten hiervan worden bepaald door de eisen die de klant stelt. De kosten van de panelen zijn ook niet allemaal hetzelfde. Bij Acoustinorm Er is keuze uit Basic panelen (wit), Fabric (keuze uit 24 kleuren) en Acoustic art (zelf te personaliseren). Basic is het goedkoopste, daarna komt Fabric omdat je keuze hebt uit verschillende kleuren, en tot slot heb je Acoustic art omdat je die kunt personaliseren zonder grenzen.

Één voordeel van deze dienst te laten verlenen bij Acoustinorm is dat ze het gehele proces van begin tot eind kunnen doen. Er hoeven dus niet meerdere bedrijven ingeschakeld te worden. Én, het wordt ook nog eens gedaan door een specialist.

Bron: https://acoustinorm.nl/ruimtes/akoestiek-sporthal/

 

Totaal

Laat je bericht achter