• info@drosinstallatietechniek.nl

Aan welke veiligheidseisen moet je als opdrachtgever minimaal voldoen?

bouw

Aan welke veiligheidseisen moet je als opdrachtgever minimaal voldoen?

Indien je betonschade hebt en besluit om dit op te lossen met kathodische bescherming kun je een kathodische bescherming specialist inschakelen. Betonrot wordt op een andere manier verholpen dan de andere oorzaken. Dit wordt gedaan door het aanbrengen van kathodische bescherming. Dit is een innovatie en hoogwaardige techniek die zeer effectief is. Kathodische bescherming zorgt er namelijk voor dat er in een betonconstructie geen corrosie optreedt. Hiermee kan je dus voorkomen dat je je beton moet behandelen tegen corrosie. Fireproofing van Vogel-BV.nl kan je ook helpen om te voorkomen dat je beton brandschade oploopt. 

Hoe ontstaat betonschade?

Er zijn verschillende redenen dat je beton schade heeft opgelopen. Allereerst kan dit komen door de weersomstandigheden. Denk hierbij aan veel water of juist ontzettend veel warmte. Maar ook gewoon de veroudering van het beton kan bijdragen aan problemen. Daarnaast spelen ook fysieke oorzaken een rol zoals een explosie, brand of aardbeving. Fireproofing van Vogel-Bv.nl kan ervoor zorgen dat je brand kunt voorkomen. Ook kunnen chemische stoffen ervoor zorgen dat er problemen ontstaan. Dit kan ook zitten in het schoonmaakmiddel wat je gebruikt om het beton mee schoon te maken. Maar ook corrosie kan ervoor zorgen dat je beton schade oploopt. Je kunt hier een kathodische bescherming specialist voor inhuren. 

Op een veilige en verantwoorde manier 

Er zijn bepaalde eisen die voortkomen uit de specificaties van fabrikanten. Daarbij moet er ook worden vastgehouden aan bepaalde normen. Denk hierbij aan de NEN-EN 1504 en CUR aanbeveling 118. Al met al garandeert dit dat jouw betonreparatie op een veilige manier verloopt met veilige materialen. Uiteraard staat veiligheid dan ook voorop. Fireproofing van Vogel-BV.nl kan dan ook bijdragen aan deze veiligheid. Het kunnen voorkomen van schade is dan ook makkelijker dan het achteraf laten repareren. Daarom is het inschakelen van een kathodische bescherming specialist aan te raden. 

Totaal

Laat je bericht achter