• info@drosinstallatietechniek.nl

4 verschillende soorten vakmannen die jou kunnen helpen

klus up

4 verschillende soorten vakmannen die jou kunnen helpen

Klusup is een bedrijf waarbij je ervaren particuliere tuin-, timmer- en klusjesman of een zakelijke hovenier, elektricien, klus-, timmerberdrijf of loodgieter kan vinden. Het bedrijf is beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren met al meer dan 7000 beoordelingen. In deze blog worden vier verschillende soorten vakmannen besproken. Van elektricien tot en met een loodgieter. Lees verder hoe deze specialisten jou kunnen helpen met je klus!

Elektricien

Wat kan een elektricien voor jou betekenen? De elektriciens van Klusup voeren naast de elektrische installaties veel meer klussen uit. Zo kun je denken aan stopcontacten (ver)plaatsen, een kookplaat of hotelschakel aansluiten een extra groep aanleggen en stroomstoringen verhelpen. Deze elektriciens zijn grondig geselecteerd en kunnen jou helpen met jouw specifieke klus.

Timmerman

Heb jij een timmerman nodig? Klusup heeft een breed netwerk van timmerbedrijven in heel Nederland. Zo is er altijd wel een timmerman bij jou in de buurt. Moet er een wand komen of een plafond verlaagd worden? Deze klus kan je gemakkelijk op Klusup aanbieden. Van kleine projecten tot grote. Zoals het vervangen van een kozijn, het plaatsen van een deur of het bouwen van een tuinhuis. Je kunt ook denken aan het plaatsen van een schutting, (car)poort of overkapping.

Loodgieter

Heb je lekkage in je huis of moeten er leidingen verlegd worden? Dan kan je een afspraak maken met een van de velen loodgieters. Met spoed kunnen deze loodgieters je dezelfde dag nog helpen. Ook kunnen ze je helpen met het sanitair of een kraan dat geplaatst moet worden of wanneer een verstopping verholpen moet worden.

Netwerk Klusup

Klusup is het platform voor alle bovenstaande klussen en meer. Het netwerk van Klusup is zo groot dat er altijd wel een ervaren of gespecialiseerde vakman voor je bij zit. De vakmannen zijn allemaal gescreend en hebben een kennismakingsgesprek gehad met Klusup. Bij particuliere werknemers is er gekeken naar relevante werkervaring en naar de aansprakelijkheidsverzekering.

Bij de specialistische klussen is er gekeken of een bedrijf aangesloten is bij een brancheorganisatie. Hierbij komt ook de verplichting van een Kvk-registratie en een beroeps- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De klantbeoordeling wordt ook in de gaten gehouden. Zo bent u verzekerd van ervaren en specialistische vakmannen.

Totaal

Laat je bericht achter